'Lijepa na svoju mamu': Lana Jurčević pokazala kćerkicu i otkrila da imaju tri razloga za slavlje

Mnogi obožavatelji odmah su joj čestitali.

Instagram

Obitelj Lane Jurčević ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, pjevačica je objavila snimku na kojoj pleše s devetomjesečnom kćerkicom Maylom Lily, a u ruci drži buket ruža te okrila o čemu je riječ.

'Slavimo izlazak iz temperature svi troje, 7. godišnjicu veze i 9 mjeseci naše Mayle', kratko je napisala.

'Lijepa na mamu svoju', 'Predivna je malecka kao i mama', 'Koliko kose ima ljepotica. Čestitke za sve', 'Čestitke Lanči! Uživaj u svojim blagoslovima', 'Sretno vam, divni ste', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Lana je početkom kolovoza zabrinula obožavatelje snimkom na kojoj nosi povez preko oka, a zatim je otkrila detalje nesreće.

'Bubnula me šakom u oko u polumraku i potegnula noktima. Ništa, vidjela sam da je vrag odnio šalu i da neće ovo biti baš tako bezazleno. Kao što se i vidi tu, imam oštećenje na rožnici, a svi su mi govorili da to nije ništa', opisala je Lana i potom dodala da joj je oko puno bolje nakon dva dana.

'Tko se tuče, taj se voli - vrijedi SAMO u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa nek mi netko kaže da moja mala nije fajterica hahahaha! Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet! Ima netko od vas neke ozljede?

Btw ako vam se ovo dogodi (a jako je često koliko čujem, nemojte se zezat s tim, dječji noktići i prstići su jako ‘toksični’ pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživatii), opisala je Lana.

Njezina objava uzrokovala je brojne reakcije pratitelja, koji su joj u komentarima pisali poruke podrške i ohrabrenja.

Više Laninih fotografija pogledajte u galeriji: