Otkako se razveo, ne skida osmijeh s lica: Ben Affleck uhvaćen u šetnji, bio je u posebnom društvu

Ben istinski uživa.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Friško razvedeni glumac Ben Affleckfotografiran je u večernjoj šetnji sa svojom djecom, Samuelom i Finom. Sretni trio uputio se u slastičarnu u Brentwoodu. Ben je istinski uživao sa svojom djecom, a njegovo je zadovoljstvo zračilo kilometrima.

Ben s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner, ima troje djece, sina Samuela te kćeri Violet i Seraphinu, koja se danas predstavlja kao rodno neutralna osoba, a promijenila je ime u Fin.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I Jennifer i Ben često ističu koliko važnu ulogu u njihovim životima imaju njihova djeca.

Podsjetimo, par je službeno bio u braku od 2005. do 2018., no njihova ljubav završila se tri godine prije konačnog razvoda. Poznato je da se glumac tijekom braka borio s alkoholizmom, a pomoć je prvi put potražio 2001. godine. Liječenje je nastavljeno 2008., 2017. i 2018. nakon razvoda.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Affleck je 2020. priznao da su njegovi problemi s alkoholom itekako utjecali na brak s Jennifer, a kako se njihova ljubav raspadala, pio je sve više i više. Godinu dana kasnije, Ben se suočio s teškim kritikama jer je za svoj alkoholizam 'okrivio' brak s Garner, rekavši Howardu Sternu da se osjeća zarobljeno u toj vezi.

Više fotografija Bena i Jennifer pogledajte u galeriji: