Adriana Lima drastično smršavjela i svima začepila usta: Više ne izgleda ovako, nitko ne vjeruje kako joj izgleda lice

Dugo se borila s kilogramima nakupljenima u trećoj trudnoći, a sad je vratila figuru koju je imala dok je šetala modnim pistama.

Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je doživjela brutalne napada zbog svog fizičkog izgleda, jedna od najljepših žena na svijetu Adriana Lima odlučila je napraviti zaokret. Paparazzi su je snimili bez trunke šminke, a posljednje fotografije otkrivaju da je skinula višak kilograma.

Naime, supermodel se dugo borio s kilogramima nakupljenima u trećoj trudnoći, a sad je vratila figuru koju je imala dok je šetala modnim pistama. Lima je dobila brojne uvrede zbog podbuhlosti u licu, koja je sad nestala.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Naime, prošle godine kritizirali zbog izobličenog lica. Imala je previše podignute obrve, a i lice joj se 'zaokružilo', što su mnogi povezali s viškom kilograma nakon trudnoće. Ipak, većina je vjerovala kako je otišla na popularni estetski zahvat 'fox eyes', ali i da je pretjerala s botoksom i filerima.

Ranije ovog mjeseca ČLima se u Parizu sastala s predsjednikom FIFA-e, Giannijem Infantinom te katarskim youtuberom Ghanimom Al-Muftahom. Nosila je bijele hlače i košulju iste boje te je djelovala vrlo elegantno.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

'Potječem iz više nego skromne sredine i kao veliki fan nogometa, veoma sam zahvalna i počašćena što me FIFA odabrala za prvog globalnog fan ambasadora i što mi je osigurana platforma za povezivanje fanova kroz igru', rekla je Adriana, a Infantino joj je zahvalio na svemu što radi za promicanje nogometa.

Lima je treće dijete, sina Cyana, dobila s filmskim producentom Andreom Lemmersom (43). Osim sina, Adriana ima i dvije kćeri - Valentinu (13) i Siennu (10), koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (45). Upoznali su se na partyju u Los Angelesu 2006., a zaručili dvije godine kasnije, kad je Lima slavila 27. rođendan. Vjenčali su se 2009. na Valentinovo, a službeno razišli 2016. godine.

Kako je Adriana izgledala ranije pogledajte u galeriji: