Nije mu dugo trebalo: Svi izvori upućuju na to da je ovo nova djevojka Bena Afflecka

Nije tajna da bogatu nasljednicu privlači industrija zabave.

Profimedia

Mediji već danima pišu kako je nova djevojka Bena Afflecka, Kick Kennedy (36), s kojom je intenzivirao vezu u jeku razvoda od Jennifer Lopez.

'Ben i Kick su se družili prije nego što se on vratio JLo. Upoznali su se jer je on glumac iz Bostona, a kada živite u Bostonu i dio ste tamošnje elite, ne možete ne poznavati obitelj Kennedy koja pripada kraljevskoj lozi ', istaknuo je izvor za DailyMail i naglasio da se ova romansa nikada nije poklapala s njegovom vezom s Jennifer.

'Kad su ponovno počeli izlaziti, Affleck i Lopez već su bili razdvojeni. Ben je to vrlo jasno rekao. A Jennifer je to samo potvrdila otkrivši da su prekinuli još u travnju. Staro-novi par viđa se u hotelu Beverly Hills', rekao je izvor za DailyMail.

Iako nije posve poznato kako su se Ben i Kick upoznali, nije tajna da bogatu nasljednicu privlači industrija zabave. Njezino puno ime je Kathleen Alexandra, također je glumica poznata po malim ulogama u TV serijama i filmovima, uključujući 'Curb Your Enthusiasm', gdje je glumila sa svojom maćehom Cheryl Hines (58).

Posljednju ulogu ostvarila je u filmu 'Strah i prijezir u Aspenu' iz 2021. godine. Diplomirala je na Sveučilištu Stanford u Kaliforniji gdje je studirala povijest. Ima petoro braće i sestara.