'The Body': Pored isklesanog tijela Lane Klingor čak je i njen spektakularni bazen pao u drugi plan

Pozirala je u crnom bikiniju i pohvalila se rezultatima tjelovježbe o kojoj je ranije progovorila.

Instagam

Bivša pjevačica Lana Klingor Mihić (43) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama fotografijom u minijaturnom crnom bikiniju.

Lana je pozirala uz bazen koji ima u dvorištu svoje kuće sa svoja dva psića te se pohvalila i tetovažom koju im je posvetila, no pored njezinog isklesanog tijela sve ostalo je palo u drugi plan.

'Bome lijepo si se stesala, svaka čast', 'Savršena', 'Sve ljepša i ljepša', 'The Body', 'Gle ti nju', 'Maco', neki su od brojnih komplimenata koje je dobila. No, bilo je i onih koji su posumnjali da je Lana koristila Ozempic, lijek za dijabetes koji sve više ljudi koristi u svrhu mršavljenja, iako se radi o kontroverznoj metodi koju liječnici ne preporučuju.

Lana je ranijem intervjuu za In Magazin progovorila o fizičkoj aktivnosti i zdravlju, pa je otkrila da uživa u dobrobitima BASI pilatesa.

'Ja sam sad sam već malo u godinama kad već moram malo pripaziti na način na koji vježbam, gdje je najvažnije da slušam svoje tijelo, ne mogu reći da sam u perimenopauzi, ali nekako znaš onak viri iz vrata, tako da sam ja nabavila sve moguće gadgete kojima pratim svoje zdravlje, menstrualne cikluse i slušam ono što je meni potrebno', rekla je tada.

Inače, Lana i njen suprug Ante Mihić već godinama se bave profesionalnim uzgajanjem pasa.