Što se sad događa sa zdravljem Kate Middleton? Outfit koji je nosila na misu zabrinuo je njezine obožavatelje

Outfit koji je Kate Middleton nosila prilikom svog posljednjeg pojavljivanja u javnosti izazvao je burne reakcije.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Outfit koji je Kate Middleton nosila prilikom svog posljednjeg pojavljivanja u javnosti izazvao je burne reakcije. Bio je to tek treći put da se ove godine princeza pojavila u javnosti, a snimljena je u automobilu sa suprugom.

Izraz njenog lica otkrio je da se Kate polako oporavlja te da je uskoro možemo češće očekivati ​​u javnosti. Naime, iako je okrenula glavu od fotoaparata, princeza se smiješila svom suprugu. Bilo je to Kateino prvo javno pojavljivanje otkako je prisustvovala muškom finalu Wimbledona u srpnju.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Nosila je smeđi karirani baloner marke Holland Cooper i šešir s perjem Hicks & Brown.

Kao i u slučaju Angeline Jolie koja je na 32 stupnja u Veneciji šetala u baloneru i čizmama, tako je i Kateine obožavatelje zbunila njena zimska odjevna kombinacija usred ljeta.

'Dakle, u Velikoj Britaniji je cijele godine hladno?', 'Je li već došla jesen?', 'Prokuhat ću dok je gledam', samo su neki od komentara koje je Katein outfit izazvao.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Ipak, u nedjelju je u Aberdeenshireu, gdje su Kate i William snimljeni, bilo 16 stupnjeva te je bilo oblačno, što objašnjava zašto su sve članice kraljevske obitelji, ne samo Kate, bile toplije odjevene. Inače, Kate i William uživaju u ljetnom odmoru. Par je protekli vikend proveo u Balmoralu na godišnjem odmoru s ostatkom obitelji te trenutačno uživaju u posljednjim zajedničkim trenucima prije nego što se njihova djeca idući tjedan vrate u školu.

Nakratko su samo prekinuli svoje ljetovanje samo kako bi se obratili svojim obožavateljima i poželjeli sreću britanskom paraolimpijskom timu uoči Paraolimpijskih igara.