Bio je tiha patnja mnogim ženama, a sada izgleda neprepoznatljivo: Glumac šokirao novim imidžem

Sa suprugom se pojavio na Tjednu mode u Parizu.

Profimedia

Holivudski glumac Daniel Craig i njegova supruga Rachel Weisz stigli su na Tjedan mode u Parizu.

Posjetili su reviju modne kuće Loewe, čije je Craig zaštitno lice, a za ovu su prigodu odabrali upečatljive stajlinge te su se i modno uskladili. Oboje su nosili široke hlače i šarene džempere, a Daniel je stajling upotpunio i kožnom jaknom te naočalama sa žutim staklima.

Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Osim novog imidža, nekadašnja zvijezda filmova o Jamesu Bondu u zadnje vrijeme njeguje i drugačiju frizuru, odnosno znatno dulju kosu od one na koju smo navikli vidjeti kod njega. Vjeruje se da je Craig ovoj promjeni pribjegao zbog uloge detektiva Benoita Blanca u filmu 'Wake Up Dead Man: A Knives Out Myster', trećem dijelu ove popularne franšize.

Daniel se s ovakvom frizurom pojavio i na Venecijanskom filmskom festivalu gdje je promovirao svoj novi film 'Queer'.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Craig u filmu tumači lik američkog iseljenika i ratnog veterana Williama Leeja koji ima romansu s mlađim muškarcem, Eugeneom Allertonom, ovisnikom o drogama i vojnikom otpuštenim iz mornarice.

Prve kritike sugeriraju da će publika biti šokirana eksplicitnim scenama, a jedna od njih navodno prikazuje Craiga kako pruža oralni seks svom kolegi.

Profimedia 

Ravnatelj Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera rekao je kako vjeruje da je Craig u ovom ostvarenju odigrao ulogu života te dodao da ga ne bi iznenadilo da za istu dobije i Oscara.

Njegove fotografije iz Venecije pogledajte u galeriji: