Kako danas izgleda Aleksandra Grdić? Nekad omiljenu manekenku tragedija je natjerala na potpuno drugačiji život

Danas slavi 44. rođendan.

Story arhiva

Aleksandra Grdić (44) bila je jedna od naših najpoznatijih manekenki, a prije 20 godina je postala i Miss Hrvatske. Danas živi potpuno drukčijim načinom života nakon što je u kratkom roku ostala bez oca i članova bliže obitelji. Okrenula se obitelji i uživa u Virovitici.

Aleksandra i njezin suprug Mak Šijaković imaju troje djece. Kuću u kojoj živi u Virovitici naslijedila je od bake i djeda.

Story arhiva 

Aleksandra već godinama izbjegava medije i javni život, a nedavno smo imali prilike vidjeli kako bivša manekenka danas izgleda. Naime, njezina školska prijateljica nedavno ju je srela u jednom dućanu pa su se fotografirale. Imala je bijeli džemper i crnu jaknu, a kosu je svezala u punđu. Bile su odlično raspoložene.

Aleksandra je prije sudjelovala u raznim reality showovima, a imala je i vlastiti show 'Aposlutno Aleks'. Dva puta je pozirala za Playboy, kad je postala Miss Hrvatske i 2008. kad je povećala grudi.

Facebook 

Prozvali su je hrvatskom seks-bombom, a ona bi potpirila vatru provokativnim modnim odabirom. Na sceni se ipak nije zadržala dugo, unatoč TV angažmanima i uspjesima na modnim pistama.

Kako se mijenjala Aleksandra Grdić pogledajte u galeriji: