Proradila taština: Harry će se vratiti u kraljevsku obitelj, ali samo ako mu se ispune ova dva uvjeta

Već godinama nije u najboljim odnosima sa svojom obitelji.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Harry pristat će ponovno preuzeti kraljevske dužnosti, no za to ima dva uvjeta: zahtijeva ispriku starijeg brata, princa Williama, ali želi i da ga otac, kralj Charles III, osobno zamoli za to, piše DailyMail.

Poznato je da braća, koja su 1997. godine izgubila majku, već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a čak se šuška da dvije godine nisu međusobno prozborili ni riječi. Zbog svega, William nema želju vidjeti brata kad preuzme krunu.

Profimedia 

Nedavno su nazočili pogrebu šogora svoje majke, lorda Roberta Fellowesa, te su sjedili odvojeno u stražnjem dijelu crkve i nisu međusobno razgovarali. Sve ovo upućuje na to da do pomirenja ipak neće tako lako doći.

Podsjetimo, između njih je zahladilo onog dana kada je s Meghan napustio kraljevsku palaču.Harry od onda nije u najboljim odnosima ni s ostatkom svoje obitelji.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

William mu je posebno zamjerio to što je s Meghan loše govorio o njihovoj obitelji u njihovim memoarima 'Spare'. Nakon toga je među nekad bliskom braćom prekinut gotovo svaki kontakt.