Danijela Dvornik više se ne slaže s Charlesom kao prije: 'Muka mi je, trebala je naći nekog dripca'

Ella i Charles prošle godine su potvrdili da se razvode.

Instagram

U kolovozu prošle godine najuspješnija domaća influencerica Ella Dvornik potvrdila je ekskluzivno za Story da se razvodi od Charlesa Pearcea. Da je njihov brak u krizi pričalo se mjesecima, a onda su odlučili javnosti otkriti da su kao bračni partneri stigli do kraja priče. Bila je to odluka koja se nije donijela preko noći, a tijekom proteklih mjeseci vidjeli su se na ročištima tijekom brakorazvodne parnice.  

Story 

Imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je Ella imala 22 godine, a Charlesa je upoznala u Londonu. Vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon što su pet godina bili u vezi. 

Danijela Dvornik, Ellina majka i bivša Charlesova punica, svojedobno je bila u odličnim odnosima sa zetom i javnosti je otkrila da njezina kći ima 'starijeg frajera'.

Story arhiva 

'I to nekih 13 godina, sram da je bude, koji ima svoju firmu za mobilno oglašavanje pa mu tu ogromnu razliku u godinama opraštam. Mislim 13 godina razlike???', pisala je Danijela svojedobno i našalila se:

'Muka mi je, trebala je naći nekog dripca koji nema pojma o životu pa da 'skvota' po Londonu!!.

Zapravo je bila oduševljena kćerinim izborom, a i Ella se znala našaliti kako se njezina mama bolje slaže s Charlesom nego ona.

Story arhiva 

'Mama ga voli više od mene. Ponekad joj kažem: Pa tko je tvoje dijete, on ili ja? Super se slažu. Charles joj govori punica i to mu je jedna od najdražih hrvatskih riječi', pričala je Ella, a kasnije je Danijela 'promijenila ploču' i stala na kćerinu stranu nakon što su se Ella i Charles razveli.

Više fotografija bivših supružnika pogledajte u galeriji: