Evo kako će Jennifer Lopez i Ben Affleck podijeliti milijunsku imovinu: Latino divu ovo je dočekalo nespremnu

I dok Lopez i Affleck pokušavaju riješiti novčane probleme, izvori otkrivaju nove detalje o razlozima njihove rastave.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razvod Jennifer Lopez i Bena Afflecka 'mogao bi postati gadan', predviđa izvor koji potvrđuje da par nije potpisao predbračni ugovor kada su 'pobjegli' u Las Vegas 2022. Trenutno su u postupku posredovanja, a posrednica je 'kraljica razvoda', poznata holivudska odvjetnica Laura Wasser, koja je ne tako davno zastupala Kim Kardashian i Kevina Costnera.

Kako otkriva izvor, u slučaju Bennifer postoje sporne točke vezane uz financije. U svom zahtjevu za razvod, koji je podnijela 20. kolovoza, na godišnjicu braka s Affleckom, Jennifer Lopez izjavila je da joj je zajednička imovina bila 'nepoznata' kada je sastavljala zahtjev.

Profimedia 

Prema državnom zakonu Kalifornije, samo prihod koji su zaradili Lopez i Affleck ili imovina stečena tijekom njihova dvogodišnjeg braka smatrat će se zajedničkom i podložnom podjeli. Svakako, nije riječ o maloj svoti. Lani su kupili vilu na Beverly Hillsu koju sada (neuspješno) pokušavaju prodati za 68 milijuna dolara, a svaki je navodno zaradio pozamašne iznose od filmova i kampanja, poput reklame za Dunkin' Donut.

I dok Lopez i Affleck pokušavaju riješiti novčane probleme, izvori otkrivaju nove detalje o razlozima njihove rastave, apostrofirajući da su njima vladale nepomirljive razlike u karakteru i stilu života. U zahtjevu za razvod Jennifer, koja s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima blizance Maxa i Emmu, rekla je da se s Benom razišla 26. travnja, dok je snimala 'Kiss of the Spider Woman' u New Yorku, a on se vratio u Los Angeles.

Michael Tran / AFP / Profimedia 

'Ben je počeo seliti stvari iz zajedničkog doma dok je Jennifer bila u New Yorku u travnju', otkriva izvor, dodajući da joj Affleck nije uzvraćao poruke i pozive kada se sljedeći mjesec vratila u LA. Posljednjih mjeseci Ben se druži s 36-godišnjom Kick Kennedy, kćeri bivšeg predsjedničkog kandidata Roberta F. Kennedyja Jr., no njegov publicist opovrgava da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Affleck, koji dijeli skrbništvo nad troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner, kupio je kuću u srpnju za 20 milijuna dolara i navodno se u nju polako useljava, piše Žena.rs.

Profimedia 

'Zadovoljan je kako sve ide. On je tamo gdje želi biti, u susjedstvu koje dobro poznaje i voli. Fokusiran je samo na pozitivne stvari', otkrio je izvor.

Unatoč krahu braka, J.Lo je također sretna, tvrdi insajder koji je poznaje: 'U svakom slučaju, razvod je težak, ali ona uvijek nađe način da nastavi dalje.'

Više fotografija Jennifer i Bena Afflecka pogledajte u galeriji: