U 5. desetljeću izgleda fantastično: Slika s plaže sve je oduševila, za nju je vrijeme stalo

'Ti si prirodna ljepotica', hvalili su je pratitelji.

Instagram (@ivajerkovic)

Iva Jerković, bivša manekenka i televizijska voditeljica, ovih je dana oduševila fotografijama s mora. Pozirala je bez šminke i zbog toga dobila brojne pohvale. Kako su joj pisali pratitelji na društvenim mrežama, ne mogu vjerovati da je u petom desetljeću. 

Instagram 

'Što je ovo? Pa ovo je neko dijete?', 'A kako si samo lijepa!', 'Jako lijepa žena, to je prirodna ljepota', 'Ljepotica', komentirali su ispod fotografije. Iva je pokazala kako je uživala ovo ljeto u morskim radostima i delicijama, a pozirala je i u kupaćem kostimu i pokazala fantastičnu liniju. 

Instagram 

Iva slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a s biznismenom Josipom Antićem Zefom je 2020. dobila kćer Rinu Ami. Iako je vezu s njim najprije demantirala, Marko Grubnić je otkrio javnosti njezinu vezu. Na jednoj svadbi je snimio raspored sjedenja na kojem se vidjelo da je Josip sjedio kraj Ive. Nakon toga je potvrdila da je on otac njezina djeteta. 

Instagram  Iva Jerković - 175 cm

Iva je postala poznata nakon što je sudjelovala u emisiji Survivor. Show se snimao 2005., a kandidati su bili podijeljeni u plemena te su prolazili kroz teške fizičke i psihičke napore. Cilj im je bio osigurati imunitet i ostati u showu.

Kako je Iva provela ljeto pogledajte u galeriji: