Sestra Meghan Markle nikad brutalnija: 'Odvilo se kako su svi predviđali, Harry žali zbog braka s njom'

Meghan i Samantha već godinama nisu u kontaktu, a njezini postupci i izjave nerijetko šokiraju javnost.

JLPPA / Bestimage / Profimedia

Meghan Markle i njezina polusestra Samantha već godinama nisu u kontaktu, a iza njih je buran odnos. Kako je vojvotkinja od Sussexa jednom prilikom priznala, ne poznaje svoju stariju sestru i nije je vidjela 20 godina, što je Samantha zatim opovrgnula fotografijama.

Profimedia 

Meghan je razbjesnilo kad je Samantha vratila prezime Markle nakon što je vojvotkinja započela vezu s princem Harryjem, a također je pisala memoare pod nazivom 'Dnevnik sestre princeze Pushy', u kojima je nekoliko puta spomenula mlađu sestru.

Sada je ponovno odlučila javno progovoriti o odnosu Meghan i Harryja pa otkrila kako smatra da Harry žali zbog braka s njezinom polusestrom te da se potencijalno želi vratiti svojoj obitelji u Veliku Britaniju.

'Nekako mislim da je ovo bilo osuđeno na propast od početka. Kao što je princ William navodno rekao Harryju: ‘Žurba čini otpad. Upoznaj je bolje, nemoj uskočiti u ovo.’ Mislim da Harry vjerojatno želi reći svom bratu: 'O moj Bože, bio si tako u pravu – ne mogu vjerovati. I odvilo se onako kako su ljudi predviđali, na način na koji je princ William naizgled mislio da hoće, i to je tužno', rekla je Samantha u razgovoru s bivšim voditeljem GB Newsa Danom Woottonom.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Uz to, progovorila je i o Harryjevom potencijalnom povratku u Veliku Britaniju: 'Kako osjećaš tu ponovnu ljubav u kojoj je povjerenje tako uništeno? Da biste imali pravu ljubav – s obitelji, prijateljima ili vezama, tako mi Boga, morate imati povjerenja.'

Podsjećamo, Meghan i Harry napustili su Veliku Britaniju i odlučili kako više neće obavljati kraljevske dužnosti prije više od četiri godine. Sa sinčićem Archiejem otišli su u Kanadu, ali uslijedila je pandemija koronavirusa i doznala se njihova točna adresa stanovanja, pa su se tik pred potpuno zatvaranje ukrcali u avion i pobjegli u Ameriku. 

Više fotografija princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji:

“Kako osjećaš tu ponovnu ljubav u kojoj je povjerenje tako uništeno? Da biste imali pravu ljubav – s obitelji, prijateljima ili vezama, tako mi Boga, morate imati povjerenja.”