Prijateljica Danijele Martinović iskopala njenu fotku iz srednje škole: Iznenadit će vas kako je izgledala s 15 godina

Uspomena iz davne 1986. godine.

Story Press

Danijela Martinović na sceni je prisutna već više od 30 godina, a za nju se često kaže kako se od početka karijere nije uopće promijenila.

Pjevačica je sada pak pokazala da je vrijeme za nju stalo još u srednjoj školi, jer je objavila fotografiju iz tog razdoblja na kojoj izgleda isto kao danas.

Instagam 

'Moja prijateljica Doris Karamatić pronašla je svoj dnevnik iz srednjoškolskih dana, a u njemu i ovu fotografiju iz 1986. godine. Snimila ju je naša predivna Ana Perković Žaja. Uspomene su zaista čarobne', napisala je uz crno-bijelu fotografiju koju je podijelila na Instagramu.

'Uvijek ista', 'Prelijepa bila i ostala', 'Prekrasna', 'Divna', 'Srce milo i drago. Anđeo koji zemljom hoda', neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Danijela je odmah po završetku srednje škole započela svoju glazbenu karijeru, a 1991. postala je pjevačica Magazina, nakon odlaska Ljiljane Nikolovske iz grupe. Samostalnu karijeru počela je graditi 1996. godine, a u Magazinu ju je tada zamijenila Jelena Rozga.

Osim svojom glazbom, pjevačica je oduvijek izazivala zanimanje javnosti i svojim ljubavnim životom, a sada je svoju sreću pronašla s bivšim policijskim inspektorom Josipom Plavićem.