Za najzgodnijim muškarcem na svijetu sve uzdišu: Nije htio 3. brak, ali zbog nje je posustao

Fatalni glumac ženio se tri puta.

Profimedia

Britanski glumac Idris Elba proslavio je 52. rođendan, ali na temelju njegova mladolika izgleda nitko ne bi ni pomislio da je u šestom desetljeću. Dobio je brojne pohvale kada je 2018. proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu po izboru časopisa People, a komentari su išli u smjenu kako je definitivno zaslužio tu titulu.

Glumac je svojedobno priznao kako odlazi na terapije jer je veliki radoholičar, a svjestan je da ništa što je ekstremno - nije dobro. Ne radi se o tome da želi manje raditi već je primijetio nezdrave navike i želi ih promijeniti. Svjestan je kako nije u redu da ga opušta kada 10 dana bez prestanka naporno radi na filmskom setu, a teško mu je sjediti na kauču s obitelji i družiti se.

Nakon propala dva braka, Idris se 2019. vjenčao u Maroku za kanadsku manekenku Sabrinu Dhowre (35), samo dva mjeseca nakon zaruka. Krasili su naslovnicu časopisa Vogue u kojem su podijelili slike s vjenčanja, a Idris je rekao kako su nerazdvojni otkad su se upoznali. Iako je mnogima to bilo previše, da se ne odvajaju jedno od drugog dokazali su i na početku pandemije koronavirusa. Glumac je bio među prvima u svijetu slavnih koji je otkrio da ima koronu, a njegova se supruga odbila izolirati. 

Profimedia 

Idris je prvi put izgovorio 'da' Hanne Kim Norgaard 1999. i s njom je dobio kćer Isan (22). U braku su bili do 2003., a onda ga je tri godine nakon osvojila Sonya Nicole Hamlin. Ljubav s odvjetnicom pukla je svega nekoliko mjeseci kasnije i tada je izjavio da se više neće ženiti. Ipak, mišljenje mu je promijenila fatalna Sabrina. Osim kćeri Isan, glumac ima i sina Winstona iz veze s vizažisticom Naiyanom Garth. 

Osim što je glumac, Elba je i DJ pa je tako svirao na svadbi princa Harryja i Meghan Markle 2018. godine.