Od nje je naslijedila ljepotu: Izabel Kovačić pokazala majku koju rijetko viđamo, sličnost je ostavila fanove bez riječi

Inače ju vješto skriva od javnosti, no ovog puta imala je poseban povod.

Instagram

Izabel Kovačić slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a uspješno plovi i poduzetničkim vodama. Naime, Izabel je vlasnica brenda dječje odjeće 'Lunilou', a nedavno je sve oduševila novom kolekcijom pod nazivom 'Endless Vibe'. Kako stoji na samoj stranici brenda, riječ je o kolekciji koja bilježi duh svake generacije te kroz kvalitetu i bezvremenski stil prenosi nasljeđe.

U duhu kolekcije, Izabel je svojoj majci Jurki Andrijanić odlučila dodijeliti ulogu modela, a mnoge obožavatelje oduševila je sličnost između majke i kćeri te tvrde da se vidi od koga je Izabel naslijedila svoju ljepotu.

Fotografije pogledajte u galeriji:

 Inače, Izabel i njezin suprug Mateo Kovačić trenutno čekaju svoje drugo dijete. Vijest o trudnoći dugo su skrivali od javnosti, a tek je uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj fotografijom na kojoj se vidio već poveći trbuščić lijepa poduzetnica otkrila da im stiže prinova. Par već ima sina Ivana, koji je rođen u listopadu 2020. godine. I tu je trudnoću Izabel uspješno skrivala gotovo do samog kraja.

Obitelj je nedavno snimljena u šetnji i Cheshireom, a Izabel je zablistala u uskoj crnoj haljini koja je naglasila njen trudnički trbuh. Iako su ih paparazzi dočekali na ulici, poznati hrvatski par na njih se nije obazirao. Fotografije pogledajte u galeriji:

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsjećamo, Izabel i Mateo u braku su od 2017., a njihova ljubavna priča započela je još u srednjoj školi, kad je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Sudbonosno 'da' izrekli su u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.