'Imam osjećaj da tuga nikad neće proći': Lana Klingor Mihić prolazi kroz najteži period u životu

Svojim pratiteljima je poručila da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama.

YouTube

Iako na društvenim mrežama svakodnevno dijeli lijepe trenutke, bivša pjevačica Lana Klingor Mihić otkrila je da u privatnom životu prolazi kroz bolan period. Naime, podijelila je fotografiju ispred 'Odjela za demencije' pa dala naslutiti da se netko vrlo blizak njoj bori s ovom teškom bolešću.

'Život nije Instagram. Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. I ne znam kako da se nosim s tim. Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat. A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide... A u meni sve stoji', napisala je.

Instagram 

Podsjećamo, Lana je majka triju kćeri, a u sretnom braku sa suprugom Antom Mihićem je od 2013. godine. U nekoliko je navrata javno progovorila o teškim situacijama kroz koja je u životu prošla, a nije skrivala da su joj najveći oslonac i podrška uvijek bili njezini roditelji.

Rijetko ih pokazuje na društvenim mrežama, no kada je prije dvije godine odlučila zamijeniti silikone u grudima novima, objavila je fotografiju s majkom Sonjom koja je brinula o njoj tijekom čitavog oporavka.

'Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata', poručila je Lana.

 Više Laninih fotografija pogledajte u galeriji: