Legendarni Cro Cop ima dostojnog nasljednika: Stariji sin gazi njegovim stopama i očeva je slika i prilika

Mirko Filipović sa suprugom Klaudijom ima dvojicu sinova, Ivana i FIlipa.

Instagram

Naš umirovljeni MMA borac Mirko Filipović (50), legendarni Cro Cop, prestao se boriti nakon što je 2019. pretrpio moždani udar, no njegovim stopama nastavio je gaziti stariji sin.

21-godišnji Ivan Filipović naporno trenira i nastoji biti uspješan kao otac, a usto je i njegova slika i prilika iz mlađih dana.

Mirko često na Instagramu objavljuje njegove fotografije i ne krije koliko je ponosan, no jednom je prilikom priznao kako ne bi volio da Ivan ide njegovim stopama.

'Ja bih više volio da se okrene nekakvoj znanstvenoj karijeri, da završi neki fakultet i da bude visoko obrazovan čovjek, ali kao ga bude srce vuklo u sport, imat će moju podršku. Imat će, ako ništa, najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u nekoj trenerskoj kombinaciji, nije neko najsretnije rješenje. Ja mislim da bi meni srce puklo da on uđe u neku borbu i da ga netko pogodi i da padne. On nijednu moju borbu nije mogao uživo pogledati, ni ovu zadnju protiv Gonzage, on je hodao u krug po sobi satima, teško mi to pada zbog njega, stvarno. To je strahovito veliki stres za dijete. Ja sam za njega samo njegov tajio i on zna koliko je to opasno i ja znam kako bi on to doživio da sam ja završio onako dolje u lokvi krvi', pričao je.

Osim Ivana, Mirko sa suprugom Klaudijom ima i sedam godina mlađeg sina Filipa. Par je u braku od 2002., a vjenčali su se nakon sedam godina veze u crkvi Svete Barbare u Gornjem Vrapču.

Pixsell/ Davorin Visnjic 

Klaudija je uvijek bila velika podrška Mirku, no gledajući njegove teške borbe, priželjkivala mu je i kraj karijere.