'On im je često dolazio u goste': Susjedi progovorili o odnosu Indire i Miroslava Levaka

Bivša pjevačica grupe Colonia ovog je ljeta otkrila da se razvodi.

Story

Krajem srpnja pjevačica Indira Levak iznenadila je viješću da se nakon 11 godina braka razvodi od supruga Miroslava. Tu je informaciju podijelila s tisućama koji je prate na društvenim mrežama i pojasnila da je riječ o odluci koju su donijeli skupa. 

Goran Čižmešija 

'Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira. Slovili su za jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni, a Indira je o suprugu govorila samo najbolje. Iako su više od desetljeća bili zajedno, ona je često isticala kako je i dalje ludo zaljubljena u njega. 

Dražen Kokorić 

Skrasili su se u mirnom kvartu, 10-ak minuta od centra Zagreba, a njihovi susjedi hvalili su pjevačicu i tvrdili da ih uvijek pozdravi i da se uopće ne ponaša kao zvijezda. 

'Indira je uvijek razdragana i nasmijana, nije se dogodilo nikad da prođe, a da ne pozdravi', ispričala je za Kurir susjeda koji živi u ulazu do Indire i Miroslava. Drugi susjed rekao je kako su njih dvoje nerazdvojni, a i da im u kuću često dolazi Miroslavov sin Robert. 

Story 

'Indira i Miroslav sve rade zajedno, čuo sam da su se upustili i u zajednički biznis. Često im u goste dolazi njegov sin iz prvog braka, Indirin posinak. Ona ga obožava. Gleda ga kao svog sina. Čitao sam negdje da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, tužno, ona je jedna predivna žena', kazao je.

Donedavni supružnici udomili su napuštene životinje s ulice, a susjeda kaže kako je vidjela Indiru da svako jutro šeće psa i da bi joj uvijek mahnula kad bi ju vidjela. 

Instagram 

'Mi smo bili prijatelji prije nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jest da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti, Bože, što sam ja napravila prvi korak', rekla je Indira svojedobno u intervjuu za Puls Online.

U bračnu luku uplovili su početkom lipnja 2014. godine na imanju vinarije Coner nedaleko Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji.

Više fotografja Indire i Miroslava pogledajte u galeriji: