OVAJ BIZNISMEN LJUBIO JE JOVANU JOKSIMOVIĆ: Ostavila ga je 15 dana nakon zaruka pa je dobio dijete s poznatom pjevačicom

Aleksandar Zeremski imao je buran ljubavni život.

Instagram

Srpski biznismen Aleksandar Zeremski javnosti je poznat po zanimljivom ljubavnom životu. Nekoć je ljubio suprugu pjevača Željka Joksimovića, voditeljicu Jovanu Joksimović. Navodno je zbog Željka prekinula zaruke s biznismenom i ostavila ga samo 15 dana nakon zaruka.

Instagram 

'Nije lako donijeti takve odluke, ali kad nema djece te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to djelovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa učiniti. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vrijeme s jednom osobom, nego razmišljaš gdje ćeš sresti tu drugu osobu i sjesti s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo je čuti. Mislim da je pošteno reći osobi preko puta sebe da si se zaljubio i vidjeti što ćemo', rekla je svojedobno Jovana.

Instagram 

Aleksandar Zeremski nastavio je dalje pa je s pjevačicom Aleksandrom Radović dobio kćer Ninu, ali ni ta veza nije opstala. Naime, pjevačica ga je ostavila samo mjesec dana nakon porođaja. Pravi razlog kraha veze nikad nisu otkrili javno.

Damir Dervišagić/Kurir 

Biznismen iz prethodnog braka ima još dvije kćeri, a konačnu sreću pronašao je pokraj pjevačice Divne Ljubojević s kojom se vjenčao nakon prekida s Aleksandrom Radović. Zeremski i Divna vjenčali su se 2018., nakon sedam godina veze.