Podržao ih je i poznati srpski pjevač: Ante Todorić i njegova partnerica imaju razlog za slavlje

Ante Todorić i Petra Kaćunko u Beogradu su predstavili svoju agenciju za nekretnine.

Real Estate Regent

Na gala prijemu održanom u Beogradu, Ante Todorić, zajedno s partnericomPetrom Kaćunko, predstavio je svoju agenciju za nekretnine koja posluje već godinu dana, za sada isključivo u Hrvatskoj.

Real Estate Regent 

U prisustvu više od 200 uzvanika iz poslovnog svijeta, kao i javnih osoba, Ante Todorić prezentirao je ponudu i usluge svoje agencije za nekretnine.

Real Estate Regent 

'Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je suradnja u regiji vrlo važna za razvijanje svih tipova poslovanja, pa tako i kada je riječ o Real Estate-u', rekao je Todorić i dodao da se u ponudi njegove agencije nalazi više od 1000 premium nekretnina u Hrvatskoj.

Real Estate Regent 

Ugovor o suradnji s jednom tvrtkom iz Beograda potpisala je Petra Kaćunko, koja je direktorica njihove tvrtke. Petra i Ante nedavno su se vratili iz Dubaija gdje su potpisali ugovor o zastupanju s dvjema tvrtkama.

Real Estate Regent 

Poznata imena iz svijeta biznisa, kao i mnoge javne osobe, uveličali su druženje koje je organizirano u centru Beograda. Na eventu je bio i poznati srpski pjevač Aco Pejović sa suprugom Biljanom, kao i Antina sestra Iva Todorić.

Real Estate Regent 

Fotografije s eventa pogledajte u galeriji: