Kako je Ella Dvornik uredila svoj novi stan u Zagrebu: Manje je luksuzan od kuće koju je kupila s Charlesom u Balama

Ella je u kolovozu prošle godine ekskluzivno za magazin Story potvrdila da se razvodi od poduzetnika Charlesa Pearcea nakon četiri godine braka.

Instagam

Ella Dvornik danas je Jeleni Karleuši čestitala na razvodu pa otkrila kroz što ona prolazi dok se razvodi od Charlesa Pearcea.

'Čestitam. Da bar i ja doživim rastavu nekad... Jer sam u braku bila dvije godine, a u rastavi sam već tri i kako mi se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati djeda mrazu, možda njega saslušaju pa ubrzaju', napisala je.

Ella je u kolovozu prošle godine ekskluzivno za magazin Story potvrdila da se razvodi od poduzetnika Charlesa Pearcea nakon četiri godine braka. Zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a u braku su dobili dvije kćeri.

Instagram 

Ella i Charles početkom lipnja 2021. godine kupili su kuću u istarskim Balama, a ranije ove godine ona je unajmila novi stan u Zagrebu. U nekoliko navrata pokazala je stan koji se nalazi u jednom novozagrebačkom kvartu.

Ako je suditi po snimkama, Ellina sadašnja kuhinja ne pršti od luksuza kao prijašnja u istarskim Balama. U kuhinji prevladavaju bijeli kuhinjski elementi, a na zidu se nalaze pločice.

Nakon tri mjeseca u stanu Ella se posvetila uređenju svog zagrebačkog doma pa je s pratiteljima podijelila kako sad izgleda njena dnevna soba.

S obzirom na to da je riječ o podstanarskom stanu, dio namještaja poput kauča već ju je dočekao tamo pa je prostor 'utoplila' ukrasnim jastučićima i simpatičnim detaljima, a sad je kupila i popularni stakleni stol iz jednog stranog lanca trgovina namještajem.

Komodu koju je zatekla u stanu Influencerica je napunila knjigama i biljkama.

Kako izgleda njena kuća u Balama pogledajte u galeriji: