Nicole Kidman se nakon više od 20 godina javila posvojena djeca: Kad su ovo čuli, istog trena su joj poslali poruku

Čim su čuli tužnu vijest, australskoj glumici javila su se posvojena djeca, 31-godišnja kći Bella Kidman Cruise i 29-godišnji sin Connor Cruise.

Profimedia

Na dan njenog veliko glumačkog trijumfa, kad je na venecijanskoj Mostri dobila Zlatnog lava za najbolju ulogu u filmu 'Babygirl', Nicole Kidman doživjela je najteži životni udarac. Preminula je njena majka Janelle Ann Kidman.

Čim su čuli tužnu vijest, australskoj glumici javila su se posvojena djeca, 31-godišnja kći Bella Kidman Cruise i 29-godišnji sin Connor Cruise. U poruci su izrazili duboko žaljenje zbog smrti svoje bake te majci Nicole Kidman izrazili sućut i podršku.

Nicole ovaj njihov istup tumači kao priliku za novi početak i ponovnu izgradnju odnosa s djecom koja su se otuđila od nje nakon razvoda od Toma Cruisea.

DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / PROFIMEDIA 

Nicole je danas u sretnom braku s Keithom Urbanom, no prije toga bila je ludo zaljubljena u kolegu Toma Cruisea i pristajala je na sve što je on od nje tražio. Par je od samog početka imao problema s realizacijom u ulozi roditelja pa su posvojili dvoje djece. No, znajući koliko je

Tom želio imati biološku djecu, na sve je moguće načine pokušavala ostati u drugom stanju. Nicole je dva puta imala spontani pobačaj u to vrijeme, a Tom je nakon toga tražio razvod. Nicole je ta vijest zatekla te je na sve moguće načine pokušala spriječiti prekid, no Tom je bio neumoljiv. Tada je već duboko zagazio u scijentologiju u koju je uvukao i njihovu posvojenu djecu - Isabellu i Connora.

Instagram  Isabella Cruise

Stvari su nakon razvoda izmakle kontroli jer je godinama prije, a posebno nakon prekida s Nicole, Tom 'trovao' djecu protiv njihove majke. Zbog toga su umjesto života s Kidman odlučili ostati u Scijentološkoj crkvi. Glumica je zbog svega godinama bila u vrlo lošim odnosima, posebice s kćeri Isabellom koja s njom nije razgovarala 20 godina.

Nekoliko godina nakon razvoda od Cruisea upoznala je country rock pjevača Keitha Urbana s kojim je uplovila u vezu, a godinu dana kasnije i u brak. 2008. godine je rodila svoju prvu kćer Sunday Rose. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nicole je objasnila da su joj nedjelje nakon razvoda bile najusamljenije, no Keith je bio taj koji je sve promijenio. Dvije godine kasnije dobili su kćer Faith Margaret.