Njihovi vršnjaci ne mogu bez toga: Djeca Williama i Kate ne podnose strogo pravilo svojih roditelja, no oni ne popuštaju

William i Kate u budućnosti ne planiraju promijeniti svoj pristup, a za to imaju opravdan razlog.

Instagram

Princ i princeza od Walesa ne kriju da sve što je popularno nije dobrodošlo u njihov dom, a njihova djeca to navodno teško podnose. William i Kate Middleton ponosni su roditelji troje djece - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, a poznati su po svojim iznimnim roditeljskim vještinama.

Mnogi portali pozabavili su se suptilnim načinima na koje discipliniraju svoje mališane, kao i kako je moguće da se djeca kraljevske obitelji na javnim događanjima uvijek ponašaju primjereno. Međutim, ako pitate Georgea, Charlotte i Louisa, oni navodno nisu oduševljeni pristupom svojih roditelja.

MATT PORTEOUS / AVALON / PROFIMEDIA 

Kako piše GoodtoKnow, djeci smeta što im roditelji ograničavaju korištenje elektroničkih uređaja, piše Glossy.

'Ni Williamu ni Kate se ne sviđa se ideja da se iPad stavi pred djecu', rekao je jednom neimenovani izvor za US Weekly, a tad se pisalo i da je Georgeu Charlotte i Louisu zabranjeno koristiti ga.

'Kao dvoje ljudi koji su odrasli bez naprava za zabavu, čvrsto vjeruju u igračke, igru ​​vani i poticanje aktivne mašte', dodala je osoba bliska obitelji.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Sami Kate i William ranije su govorili o tome kako neumorno pokušavaju 'regulirati' vrijeme koje djeca provode pred ekranom i biti oprezni pri korištenju istog.

Podsjećamo, Kate je nedavno oduševila javnost viješću da je završila s preventivnom kemoterapijom. Naime, Kensingtonska palača objavila je video princeze i princa od Walesa te njihove djece, a u kojem je otkriveno da će se Kate vratiti određenim javnim dužnostima

'Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da stanemo i razmislimo te da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen...Učinit ću sve što mogu da se riješim raka i to je sada moj fokus. Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan uzimati onako kako dođe... Ipak, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kad budem mogla', rekla je Kate na snimci.

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji: