Mama Charlieja i Alana iz 'Dva i pol muškarca' ljubi 32 godine mlađu kolegicu: Tek nakon serije je priznala da voli žene

Holland Taylor prvi put je javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji krajem 2015. godine, a ubrzo se doznalo da joj je djevojka Sarah Paulson.

CBS Collection Collection / Everett / Profimedia

Glumica Holland Taylor najpoznatija je po ulozi 'žderačice muškaraca' Evelyn Harper u seriji 'Dva i pol muškarca'.

Dok je glumila majku Charlieja i Alana Harpera, koje su utjelovili Charlie Sheen i Jon Cryer, nije otvoreno govorila o svojoj seksualnoj orijentaciji, a onda je u studenom 2015. u intervjuu za WNYC potvrdila ono o čemu se dugo nagađalo - da je gej, ističući pritom da to nikad nije skrivala, ali i da nije imala potrebu o tome javno govoriti.

CHUCK LORRE PRODUCT.-WOLF FILMS-WARNERBROS TELEVISION - Album / Album / Profimedia 

Tada je otkrila i da je u vezi s puno mlađom ženom, a iako nije htjela odati njen identitet, brzo su počele kružiti glasine da je riječ o glumici Sarah Paulson, koje su se pokazale i točnima.

Holland i Sarah i danas su u sretnoj vezi, koju više ne skrivaju, a zajedno su se pojavile i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy. Za tu su se prigodu i modno uskladile. Holland je bila od glave do pete u bijeloj boji, a Sarah je s njom uskladila torbicu, cipele i mašnu na svojoj kraljevsko plavoj haljini.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumice su se upoznale na jednoj humanitarnoj večeri te su odmah kliknule, unatoč činjenici da se Paulson tada viđala s nekime. Otkako se doznalo da su par, često su punile medijske stupce zbog velike razlike u godinama među njima. Taylor je u siječnju proslavila 81. rođendan, a Sarah ima 49.

Paulson često u intervjuima ističe kako je Taylor najljepša žena koju je ikada vidjela, a nedavno je u podcastu 'Smartless' otkrila i jednu veliku tajnu o njihovoj vezi.

'Mi ne živimo skupa, to je svojevrsna tajna. Holland i ja provodimo puno vremena skupa, ali ne živimo u istoj kući', rekla je i dodala:

'Zajedno smo već dugo i mislim da dio uspjeha leži i u tome, provodimo vrijeme skupa kada to želimo, a kada ne želimo, onda ne provodimo'.

Story 

Prije nego što ju je očarala Holland, Sarah je bila u vezi s glumicom Cherry Jones, s kojom je bila od 2004. do 2009. godine. Ipak, nije uvijek voljela žene. U ranim 20-ima, dakle 1990-ih je hodala s muškarcima i čak bila zaručena za kolegu Tracyja Lettsa.