Vodio je u krevet svaku ženu koja bi ga lijepo pogledala: Onda su u isto vrijeme zatrudnjele njegova ljubavnica i žena

Boris Becker imao je buran ljubavni život i dobio je četvero djece s tri različite žene.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Boris Becker stao je pred oltar treći put u 57. godini.

Proslavljeni tenisač u tajnosti je oženio 23 godine mlađom Lilian de Carvalho Monteiro u subotu 14. rujna 2024. u Portofinu u Italiji, navodi njemački Vogue, koji je objavio i fotografije s vjenčanja. Par je svoju ljubav proslavio u intimnom krugu sa samo 85 gostiju.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njih dvoje upoznali su se 2019. godine, a zaručili su se na ljeto 2022. Boris je za njemački časopis Bunte rekao kako je Lilian ljubav njegovog života, a koliko ona je dokazala koliko ga voli tako što ga je osam mjeseci čekala dok je osam mjeseci bio u zatvoru.

'Preživio sam zbog njene ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom', rekao je bivši tenisač, koji iza sebe ima dva propala braka.

Profimedia 

S prvom suprugom Barbarom Becker bio je u braku od 1993. do 2000. godine. Par je dobio sinove Nou i Eliasa. Brak im se raspao nakon što je Boris priznao supruzi svoju aferu s modelom Angelom Ermakovom, i to dok je Barbara bila trudna s njihovim drugim djetetom. Situaciju je dodatno zakomplicirala i činjenica da je Borisova ljubavnica u to vrijeme također ostala u drugom stanju. Angela je 2000. rodila kćer Annu.

'To me je stavilo na prve umjesto na posljednje stranice novina i uništilo je moj brak s Barbarom, iako bi on vjerojatno svakako bio okončan. Ali dobio sam kćer, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena. Stidim se zbog načina na koji se sve dogodilo i što sam uništio obitelj. Annina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom prije toga'.

Anna Ermakova, koju krasi neobična ljepota, uspješno se bavi manekenstvom, no i dalje najviše pažnje privlači zbog slavnog oca.

Instagram 

Borisova druga supruga bla je nizozemska manekenka Lily Kerssenberg. Vjenčali su se 2009. godine, nakon čestiti godine veze, no 2018. godine objavili su da se razvode.

'Ovo nije bila laka odluka. Problemi u braku su nastali poslije Borisovog bankrota prošle godine', izjavio je Beckerov odvjetnik.

Profimedia 

Razvod je prokomentirala i Lily: 'Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno. Previše sam pušila, pila, izlazila i nije me bilo briga za moj fizički izgled. Mislila sam da je moj život užasan i da ću umrijeti. U to vrijeme Boris je prolazio kroz pakao i nije me primjećivao. Jednostavno smo se razdvojili i svatko je krenuo svojim putem.' Bivši bračni par ima sina Amadeusa, piše Stil.