Slavi 40 godina karijere, postala je i baka: Ksenija Pajić u 7. desetljeću oduševila u uskoj tigrastoj haljini

Ksenija slovi za jednu od najomiljenijih domaćih glumica, a svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Robert Anic/PIXSELL

Predstava 'Sretni Ljudi' kazališne grupe 'Lectirum' iz Zagreba stigla je u Slavonski Brod. Na kazališnim daskama mogli smo vidjeti izvođenje glumaca Natalije Đorđević, Siniše Popovića i Mladena Čuture, ali i Ksenije Pajić.

Kseniju ne viđamo toliko često u javnosti, a za potrebe predstave odjenula je usku kratku haljinu tigrastog uzorka, koja je sjajno naglašavala njezino vitku figuru.

Ivica Galovic/PIXSELL 

Ksenija slovi za jednu od najomiljenijih domaćih glumica, a svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Na sceni je od 1984. godine, a tijekom karijere zaradila je titulu 'kraljice sapunica'.

Press 

Mnogi je pamte i po ulozi Matilde Ivančić u poznatom filmu 'Oficir s ružom', gdje je s kolegicom Draganom Mrkić snimila eksplicitnu scenu u kadi koja je odjeknula diljem regije. Ksenija je kadar dijelila s glumcem Žarkom Lauševićem, koji je imao glavnu mušku ulogu, a za spomenuti film snimili su scenu intimnog odnosa.

Screenshot 

Inače, Ksenija iza sebe ima brak s glazbenikom Emilom Vukovom, sinom pokojnog pjevača Vice Vukova. Bivši supružnici su dobili kćer Vitu koja se bavi glumom i glazbom. Glumica je 2022. postala baka dječaka Tome.

'Naravno da se osjećam kao baka zato što je unuk stigao i jako se veselim tome. S obzirom na moje godine nekako je to bilo razumljivo i očekivano. Veseli me to što sam postala baka! Kada je riječ o tome na koga sliči moj unučić Toma ima kombinacije na mamu i tatu, ali još je mali i dijete se mijenja. No sada kako vidim on je kombinacija i mame i tate', rekla nam je tada.

Više fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji: