Teški dani za milijunaša koji ljubi srpsku voditeljicu: 'Oko tri sata sam primio poziv da je...'

Dobio je poziv u ranim jutarnjim satima u kojem je saznao lošu vijest.

Instagram

Dečko srpske voditeljiceJovane Jeremić, biznismen Dragan Stanković, našao se u problemu. Naime, jutros je izgorio pogon pekare koja je u njegovom vlasništvu, pišu tamošnji mediji. Kako je Dragan otkrio, dobio je poziv u ranim jutarnjim satima u kojem je saznao da mu gori pogon.

Oko tri sata sam primio poziv da je izbio požaru pogonu, izgorjelo je nekoliko proizvodnih linija, uzrok požara i nesreće još uvek ispituju nadležni organi. Vidjet ćemo što se događa i to je to’, rekao je milijunaš koji je s vatrogascima gasio požar do jutra.

Instagram 

A evo što kaže njegova djevojka.

‘Čekamo izveštaj policije i nadležnih, što je uzrok požara. Ja smijem slobodno kazati moje mišljenje i stav za sve, vrlo je simptomatično da je treći požar od 2021. godine, drugi u roku od dva mjeseca. Evidentno da se osjeća jedan vid pritiska na Draganovu firmu, da se ta firma kupi, Dragan neće prodavati firmu i to svima treba biti jasno. Ukoliko se ustanovi da je požar bio podmetnut, a i da se ne ustanovi da je bio podmetnut, to je jako teško dokazivo. Oni koji su ovo osmislili su to napravili fenomenalno, ali poruka naša njima je da se neće prodati firma, jer prodajom ove firme pala bi cijela pekarska industrija Srbije’, poručila je Jovana.

Instagram 

Ja sam se sada zainatila, meni je sada ovo vrlo jasan pokazatelj da mi moramo odoljeti svim napadima. To banditsko ponašanje je nedopustivo u 21. stoljeću, tako i mi možemo paliti tuđa postrojenja. Mi to ne radimo, jer poštujemo Ustav i zakon ove zemlje. Konkurenti koji koriste neke nelegalne metode, ali ovo nije način da netko proda svoju firmu. Tu je negdje ustanovljena šteta oko milijun i pol eura, na prvu, ali vidjet ćemo, ustanovit ćemo sve. Vještaci će odraditi svoj dio posla i policija svoj dio pa ćemo vidjeti’, dodala je.

Također, otkrila je da su ona i njezin dečko dobili dojavu da će se dogoditi novi napadi na njegovu firmu.

Sada će mnogi reći da je Jovana pod naletom emocija, ali nije tako... Mi smo imali najavu još jučer da će se sada dogoditi nova serija napada na Dragana. Ono što on nije rekao, a ja ću ekskluzivno otkriti, je da su mu jučer ubacili štakora u kruh, a poslat ću vam i fotografiju da vidite’, kazala je.