'Tatina kopija': Suprug Blanke Vlašić podijelio preslatki trenutak sa sinčićem Mondom, svi misle istu stvar

Poznati roditelji svaki slobodan trenutak provode u društvu sinčića Monda.

Instagram

Sportski novinar Ruben Van Gucht zbog posla nerijetko putuje po Europi, no ovih dana uživa u društvu supruge Blanke Vlašić i njihovog sinčića Monda u Splitu. Belgijac je na društvenim mrežama podijelio preslatku fotografiju na kojoj šeta uz sina dok on vozi bicikl pored plaže. Iako Blanke nema na fotografijama, Ruben je otkrio da ih je ona fotografirala.

Mnogi obožavatelji odmah su ga obasuli komplimentima, a svi su se složi da maleni Mondo neodoljivo sliči na oca.

'Na Mondo-dužnosti', kratko je napisao.

'Tako je narastao', 'Plava kosa baš kao tatina', 'Plava kopija', 'Slatko', 'Uživajte u zajedničkom odmoru', 'Lijepa slika s Mondom plavim kao tata', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022., a sinčić Mondo rodio se nekoliko mjeseci kasnije, baš na Blankin 39. rođendan. Bivša sportašica nedavno je u razgovoru za In Magazin progovorila o obiteljskom životu pa otkrila čiji je karakter mališan nasljedio.

'Pa mješavina. Ja sam tvrdoglava i tata mu je tvrdoglav tako da vjerujemo da neće tu daleko, ali u pozitivnom jednom smislu. Zapravo, bez obzira što jako podsjeća na tatu nekako ne vučem paralelu. Ne tražim nešto bjesomučno moje niti njegovo nego jednostavno samo uživam što se razvija i što je predivan i savršen. I sve što nauči, sve mi je wow, sve me oduševljava', rekla je.

Instagram 

Podsjećamo, Ruben se nedavno našao u centru medijske pozornosti, nakon što su gledatelji primijetili par ženskih nogu u hotelskoj sobi iz koje se javio uživo u emisiju uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske. Pokušao ih je sakriti šalicom kave, ali nije uspio. Tada su krenula su nagađanja o prevari, a kad ga je u Parizu srela Slobodna Dalmacija, rekao je da su noge na krevetu bile Blankine.

Blanka je svoju uspješnu sportsku karijeru prekinula prije tri i pol godine, a nedavno je priznala da joj nije bilo lako zatvoriti ovo životno poglavlje. Ipak, svoju sreću je pronašla u majčinstvu i obiteljskom životu.

Više fotografija Blanke i Rubena pogledajte u galeriji: