Ljubila je najvećeg zavodnika pa priznala da voli žene: Sada je u 7. desetljeću prvi put javno poljubila suprugu

Slavna glumica ne skriva koliko blista od sreće.

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U nedjelju je održana dodjela nagrada Emmy, a tom se prigodom okupio veliki broj televizijskih zvijezda. Među njima je bila i Jodie Foster, nominirana u kategoriji glavne glumice u limitiranoj seriji za seriju 'Pravi detektiv'. Jodie je pobijedila u spomenutoj kategoriji, a svoju prvu nagradu Emmy proslavila je sa suprugom Alexandrom Hedison.

ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, 61-godišnja glumica oduvijek je plijenila pozornost svojim ljubavnim životom, a mnoge je iznenadilo kada je nakon veze s jednim od najvećih holivudskih frajera Russellom Croweom priznala da voli žene. Naime, Jodie i Russell hodali su od 1999. do 2000.

On je nakon prekida uplovio u vezu s Meg Ryan, koja, zanimljivo, slavi rođendan u isto vrijeme kad i Jodie, piše Stil.

O homoseksualnosti Jodie Foster šuškalo se početkom osamdesetih, kada se navodno viđala s Nastassijom Kinski, a krajem osamdesetih šuškalo se da je u vezi s Kelly McGillis. Nisu to bile jedine djevojke s kojima ju se povezivalo, već je 1993. uplovila u jednu od svojih najozbiljnijih veza — sa Sidney Bernard, glumicom i producenticom, s kojom ima dva sina, Charlesa i Keitha.

Story 

Do prekida je došlo jer se Jodie zaljubio u Cynthiju Mort. Kad su nakon 15 godina veze konačno prekinule, Jodie joj je ponudiola svoju vrijednu nekretninu u Hollywoodu, kako bi izbjegao duge i mučne sudske sporove.

Jodie Foster svoju je seksualnu orijentaciju javno priznala tek 2013. godine na dodjeli Zlatnih globusa. Tada se javno poljubila s fotografkinjom i redateljicom Alexandrom Hedison iz Los Angelesa.Godinu kasnije su se vjenčale, a zanimljivo je da je fotografkinja prije glumice bila u vezi s komičarkom i voditeljicom Ellen DeGeneres.

Do prekida je došlo jer se Jody zaljubio u Cynthiju Mort. Kad su nakon 15 godina veze konačno prekinuli, Jodi joj je ponudio svoju vrijednu nekretninu u Hollywoodu, kako bi izbjegao duge i mučne sudske sporove.