Ovi slavni muškarci postali su očevi u kasnim godinama: Glumac je prvo dijete dobio u 67., a rekorder je 84-godišnjak

Donosimo listu slavnih muškaraca koji su ulogu očeva dobili u poodmakloj dobi.

Profimedia

Vijest da francuski glumac Vincent Cassel (57) čeka dijete s 29 godina mlađom brazilskom manekenkom Narom Baptistom ovih dana iznenadila je javnost. Narah je sretnu vijest podijelila na svom Instagram profilu, pokazavši trudnički trbuščić.

Njoj će to biti prvo, a njemu četvrto dijete. Mnoge je ova vijest šokirala upravo zbog Casselovih godina, no on nije jedini slavni muškarac koji je postao otac u zrelijim godinama. Čak štoviše, mnogi od njih kroz godine ne prestaju dokazivati ​​da su i dalje sposobni igrati ulogu roditelja. U nastavku donosimo listu slavnih muškaraca koji su kasno postali očevi.

Elton John

Elton je imao 63 godine i bližio se 'mirovini' kada su on i njegova partner 2010. ostvarili svoj san da postanu roditelji. Sina im je rodila surogat majka, a tri godine kasnije dobili su i drugo dijete.

Profimedia 

Clint Eastwood

Još jedan legendarni glumac i redatelj, Clint Eastwood, dobio je dijete u vezi s Noor Alfallah - iako su, prema riječima Pacinove djevojke, njih dvoje bili samo prijatelji. Eastwood danas ima 93 godine, a posljednje dijete dobio kad je imao 63 te ih danas ima ukupno osmero, piše Wanted!

Story 

Mick Jagger

Joel i Jagger imaju malo toga zajedničkog u glazbenom smislu, no mogli bi podijeliti iskustva roditeljstva u svojim 70-ima, budući da je Jagger posljednje dijete dobio u 73. godini. Godine 2016. Jagger je postao otac sina po imenu Deveraux Octavian Basil Jagger. On je također bivši dečko Noor Alfallah, sadašnje djevojke Al Pacina.

FABRICE COFFRINI / AFP / PROFIMEDIA 

Steve Martin

U filmu 'Cheaper by the Twelve', Martinov lik ima 12-ero djece, no glumac je tek 2012., kada je imao 67 godina, dobio vlastito dijete. Mary Martin rođena je u njegovom braku s Annom Stringfield.

Story 

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum danas ima 70 godina, ali je dobio svoje prvo dijete u 62. godini. Sinovi River Joe i Charlie ušli su u njegov život i život njegove supruge Emily Livingston 2014. godine.

Story 

Robert De Niro

Legendarni glumac Robert De Niro lani je postao otac po sedmi put. Kći Giu Virginiu dobio je s 35 godina mlađom djevojkom, instruktoricom joge Tiffany Chen. Prvo dvoje djece 51-godišnju Drenu i 46-godišnjeg Raphaela dobio je s bivšom suprugom Diahanne Abbott. S drugom suprugom Grace Hightower, od koje se 2018. razveo nakon 20 zajedničkih godina, dobio je Elliota (25) i Helen (11), a s bivšom djevojkom Toukie Smith ima blizance Aarona i Juliana kojima je sad 27 godina.

sb / Avalon / Profimedia 

Al Pacino

Al Pacino prošle je godine otkrio da je dobio dijete s kuvajtsko-američkom filmskom producenticom Noor Alfallah. Ovo mu je četvrto dijete. Možda je nadmašio De Nira po pitanju roditeljstva u starosti (83 naspram 79), no na internetu se sada raspravlja tko je od njih dvoje bio ljepši u mladosti. Međutim, njihova dob očito ne utječe na njihovu sposobnost da imaju sreću.

Profimedia