'Ništa mi nije teže nego pisati ti posljednji pozdrav': Najgori period u životu Nevene Rendeli

Objavila je fotografiju koja joj je srcu vrlo draga.

Instagram

Prošle su dvije godine otkako je u 72. godini preminuo Mlađan Rendeli, otac TV voditeljice i poduzetnice Nevene Rendeli Vejzović. Objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj ocu sjedi u krilu, a osmijeh ne skidaju s lica. Nevena mu je posvetila stihove pjesme 'Every Breath You Take' grupe The Police.

Instagram 

'Tata, ništa mi teže nije bilo nego pisati ti posljednji pozdrav, a opet tješi me što znam da nije posljednji. Ti ćeš zauvijek živjeti u nama i svo znanje i ljubav koje si nam usadio prenosit će se generacijama', napisala je Nevena opraštajući se od oca 2022. godine. Iako je rekla kako se on vjerojatno ne bi složio s time da na društvenim mrežama otkriva svoje slabosti i patnje, ona mu je posvetila podužu objavu.

Instagram 

'Svoje srce velikodušno je otvarao nama, svojim bližnjima, dok nas je učio da ljubav nije rasipanje riječima već djelima', istaknula je. 

Ovih je dana Nevena s djecom obilazila Hum i tim povodom je podijelila fotografiju s trima kćerima. Blizanke Lea i Mare te najmlađa Vita su imale svoje 'epizode' tijekom izleta, a mama je napisala što se dogodilo. 

promo 

'Ne znam je l' tako i kod vas, ali kod nas je uvijek barem jedno dijete ljuto, drugo nervozno, a treće easy going, i tako u krug. Izlet u najmanji grad na svijetu bio je i najkraći izlet ikad jer jedna nije htjela šetati, druga je jurila okolo, a treća padala po starim kamenim ulicama', pojasnila je.

U lipnju 2016. Nevena se udala za Maka Vejzovića. I njemu i njoj to je bio drugi brak, a na društvenim mrežama ne skrivaju koliko se i dalje vole. 

Više fotografija Nevene i Maka pogledajte u galeriji: