'Oslabljena i potrošena od života': Lana Klingor progovorila o teško bolesnoj majci, ova poruka ju je potresla

Svojim obožavateljima je zahvalila na podršci, a osvrnula se i na užasan komentar koji je dobila.

YouTube

Bivša pjevačica i influencerica Lana Klingor Mihić nedavno je rastužila obožavatelje viješću da prolazi kroz najgori životni period. Naime, nedavno je objavivši fotografiju ispred 'Odjela za demencije' pa otkrila da se njezina majka Sonja bori s ovom teškom bolešću.

'Oko moje najdivnije. Srna moja. Ne daj se, živote moj!', napisala je tada uz fotografiju majke.

Instagram 

Lana je sada na društvenim mrežama otkrila da njezina majka u četvrtak izlazi iz bolnice, a istaknula je i da je zbog ogromne količine tuge sve odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima, kojima se zahvalila na podršci i lijepim riječima. Ovom prilikom, Lana se osvrnula i na užasan komentar koji joj je uputila jedna pratiteljica.

'Ako sam i željela objaviti sliku svoje majke to je moja stvar. Ona je moj ponos, moj stup i oslonac, bila ona namontirana crvenokosa Sonja u štiklama koja žari i pali Hrvatskom ili sijeda gospođa od 73 godine, oslabljena, teško bolesna i potrošena od života jer je uvijek sebi bila na zadnjem mjestu, uvijek iza potrebitih kojima je željela pomoći, ona je za mene ista. U mojim očima ona je najveća, najsnažnija, lavica koja se ne predaje iako je nezamislivo teško', napisala je pa dodala:

Instagram 

'A jednoj ženi koja mi je napisala 'sram te bilo, želim ti da tebe djeca objavljuju dok ćeš ležati na samrtnoj postelji nemoćna i nesvjesna' želim da potraži i dobije pomoć, kako stručnu tako i onu jednako važnu- ljubav i podršku svojih bližnjih, i onda kad cvjetaju ruže ali i kad se sve ruši i krene nizbrdo.'

Lana nikad nije skrivala koliko je bliska s majkom, a upravo se ona brinula za Lanu kada je kada je prije dvije godine imala operaciju te odlučila zamijeniti silikone u grudima novima.

'Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0., a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato', poručia je tada.