Leon Lučev pronašao je drugu sreću s 13 godina mlađom kolegicom: Ljubav se rodila na filmskom setu

Zajedno imaju kćer, a on iz prvog braka ima još troje djece.

Pixsell/ Duško Jaramaz

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Leon Lučev (54) izbjegava javna pojavljivanja, osim kada je u posao u pitanju.

Tako je ove srijede u rodnom Šibeniku u gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' s književnicom Oljom Runjić predstavio program 4. izdanja Međunarodnog festivala suvremene književnosti 'Škure'.

Leon je ne ovom festival prisutan od prvog izdanja i sa svojom suprugom Jelenom Graovac Lučev, koja je također glumica, svake godine vodi radionicu 'Glumac ima vremena za...'. No, zbog glumačkih obaveza svoje supruge, ove godine će radionicu voditi sam, piše Šibenski.hr. 

Pixsell/ Duško Jaramaz 

Bračni par Lučev rijetko se zajedno pojavljuje u javnosti, a zadnji put smo ih imali priliku vidjeti skupa na svečanom otvorenju 71. Pulskog filmskog festivala.

Pisell/ Sasa Miljevic 

Malo se zna i o njihovom privatnom životu. Jelena je od Leona mlađa 13 godina, a među njima je zaiskrilo 2017. godine na setu prvog bosanskohercegovačkog horor filma 'Jezero'. U ožujku 2019. dobili su kćerkicu Neo.

Leon iz prvog braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić ima još troje djece, sina Ivana te kćeri Elu i Zoe. Par se razveo 2011., nakon deset godina braka.

Leon je tijekom karijere glumio u više od 30 domaćih filmova, među kojima su i klasici poput 'Kako je počeo rat na mom otoku' i ' Što je muškarac bez brkova', a glumio je i u brojnim domaćim serijama.

Jelena je 2013. diplomirala u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Još fotografija Leona i jelene pogledajte u galeriji: