Čak je i Elizabeta bila šokirana kako žive: William i Kate prvi put pokazali vilu u koju su ulupali 1,5 milijuna funti

Prvi put su pokazali svoj dom, a sad je jasnije zašto je njihov način života šokirao pokojnu kraljicu Elizabetu.

Maternal Mental Health Alliance / Ferrari / Profimedia

Princ i princeza od Walesa svojim su obožavateljima po prvi put pružili uvid u svoje živote u Anmer Hallu prošlog tjedna kada je Kate Middleton s javnošću podijelila novosti o svom zdravstvenom stanju, otkrivši da je završila svoju preventivnu kemoterapiju.

U videu se vidi kako kraljevski par uživa u intimnim trenucima sa svojom djecom u šumi u blizini svoje kuće u Norfolku i unutar svoje vile.
Kraljevski par uživao je u kartanju s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom. Kako se moglo vidjeti sa snimke, njihova blagovaonica uređena je u boho stilu. Također, na snimkama se vidi kako Kate gura najmlađeg sina Louisa na ljuljački u njihovom vrtu iz bajke.

Kensington Palace 

Kako bi Anmer Hall doveli u stanje u kojem je sada, estetski i strukturalno, William i Kate naručili su renoviranje koje je navodno koštalo 1,5 milijuna funti.

Renoviranje je uključilo i dodatne sigurnosne mjere poput sadnje drveća oko imanja, kao i premještanje glavnog prilaza preko polja ispred kuće i pomicanje glavnih vrata nešto dalje niz prilaz.

Riječ je o renovaciji interijera koja je navodno zbunila pokojnu baku princa Williama, kraljicu Elizabetu. Naime, Walesovi su premjestili kuhinju kako bi postala središte doma.

Kensington Palace 

Pokojna kraljica navodno je komentirala: 'Neobično je što svi žive u kuhinji, koriste samo jednu sobu!'.

Ben Pentreath bio je zadužen za renovaciju, a prije toga je radio s princezom od Walesa na renoviranju stana koji je ranije dijelila s Williamom u Kensingtonskoj palači.

Kensington Palace 

Arhitekt Charles Morris bio je taj koji se pobrinuo za većinu strukturnih promjena na seoskom domu s 10 spavaćih soba. Morris je predložio dodavanje zimskog vrta obloženog staklom, vjerojatno radi boljeg pogleda na prostrani vanjski prostor.

Podaci o Anmer Hallu:

- Anmer Hall je ladanjski dom princa i princeze od Walesa na imanju Sandringham.

- Imanje je vila s 10 spavaćih soba, bazenom i teniskim terenom.

- Princ William je prvi put posjetio Anmer Hall kao dijete sa svojim bratom princom Harryjem, dok je tamo boravio prijatelj kralja Charlesa Hugh Van Custem Sr.

- William i Kate navodno su uložili 1,5 milijuna funti u renoviranje dvorišta i interijera, koje je uključivalo postavljanje kuhinje u središte doma i dodavanje 'zimskog vrta obloženog staklom'.

- Ben Pentreath osmislio je renoviranje nakon što je prethodno radio na Kensingtonskoj palači.​​​​​​​

Više fotografija Anmer Halla pogledajte u galeriji: