'Ako svi varaju, mogu i ja': Ella Dvornik iznenadila posljednjim priznanjem, svi joj sad poručuju samo jedno

Mnogi je cijene zbog njezine kreativnosti i otvorenosti.

Instagram

Influencerica Ella Dvornik poznata je po svojoj kreativnosti i inovativnosti, a ovog puta na društvenim mrežama priznala je da će koristiti umjetnu inteligenciju pri poticanju svojih pratitelja na kupnju jednog proizvoda.

'Ako mogu svi varati, mogu i ja. Koristit ću ChatGPT da mi pomogne da Vas uvjerim da probate nešto. Ajmo vidjeti hoće li nam uspjeti', poručila je pratiteljima koji su ipak primijetili nešto sasvim drugo.

'Ja sam došla gledati grudi. Jednostavno su predivne', 'Idem ponovno gledat što je govorila', 'Ništa ja tebe nisam čuo', samo su neki od komentara ispod objave.

Kako je inače 'bez dlake na jeziku', Ella je u srijedu otkrila i u kojoj je trenutačno životnoj fazi.

'Faza života: Pms. Ne zovite me, ne pokušavajte ništa. Bit ću bolja osoba na 72h za 13 dana', napisala je Ella. U centru medijske pozornosti nedavno se našla i kada je čestitala srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši na rastavi od Duška Tošića.

'Čestitam. Da bar i ja doživim rastavu nekad... Jer sam u braku bila dvije godine, a u rastavi sam već tri i kako mi se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati djeda mrazu, možda njega saslušaju pa ubrzaju', napisala je.

Instagram 

Podsjećamo, Ella je u kolovozu prošle godine ekskluzivno za magazin Story potvrdila da se razvodi od poduzetnika Charlesa Pearca nakon četiri godine braka. Zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a u braku su dobili dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. 

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', rekla nam je tada.

Više fotografija Elle Dvornik pogledajte u galeriji: