Filip Juričić nekad je ljubio prelijepu balerinu: Svojoj ljubavi dali su nekoliko šansi, a onda im je ovo presudilo

Miljenik žena oduvijek je bio okružen ljepoticama.

Pixsell/ Tomislav Miletic

Hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac Filip Juričić (42) od početka karijere slovi kao miljenik žena, pa je njegov ljubavni život oduvijek izazivao zanimanje javnosti.

Sada su osvanule fotografije iz vremena kad je bio u vezi s osam godina mlađom balerinom Korinom Vukadinović. Nekadašnji par zajedno je došao na party povodom početka prikazivanja sapunice 'Zakon ljubavi', u kojoj je Filip imao jednu od glavnih uloga.

Pixsell/ Tomislav Miletic 

Bilo je to 2008. godine, a Filip i Korina izgledali su ludo zaljubljeno i kao da ne vide nikoga osim jedno drugog, no u veljači 2011. odlučili su prekinuti.

Prekid je navodno inicirala balerina i glumac je zbog toga bio potišten i tužan, kako su za Story tada potvrdili izbori bliski glumcu, a razlog su bili različiti pogledi na život i planovi. Lijepa brineta, koja je zbog izgleda i ambicija tada zapažena i u modnim krugovima, povjerila je tada prijateljima kako je došlo vrijeme da se posveti isključivo sebi, svojim fakultetskim obvezama kao i brojnim prijateljima koje je za­postavila.

Međutim, par je u listopadu iste godine odlučio dati drugu šansu svojoj ljubavi, no brzo je uslijedio i konačni prekid.

Pixsell/ Marko Prpic 

Simpatični glumac za kojeg smo dosad već naviknuli da je škrt na riječima kada je njegov privatni život u pitanju, za medije nije htio komentirati kraj njihove veze. Tada već bio i otac sina Jana, kojemu je danas 17 godina i kojeg je dobio s bivšom djevojkom Mateom Roščić.

Juričić je od 2017. u vezi s medicinskom sestrom Nikom Dogan s kojom je u kolovozu 2018. dobio i sina Lava, a i ona ima kćer iz prijašnje veze.

PR 

Filipa smo tijekom dvadesetak godina, koliko je prisutan na sceni, gledali u brojnim popularnim domaćim serijama poput 'Larin izbor', 'Vatre Ivanjske', 'Čista ljubav' i 'Na granici', a ima i jednu od glavnih uloga u novoj seriji Nove TV 'U dobru i zlu'.

On je krenuo glumačkim stopama svojeg oca Pere Juričića, koji mu je utkao ljubav prema kazalištu još od malih nogu jer ga je vodio na sve svoje probe i predstave.

Robert Gašpert 

'On je bio normalan otac, kad je vidio da je mene nešto zainteresiralo i da nešto želim, bio mi je velika podrška. Pripremio me za akademiju, a i danas mi je najbolju supervizor za glumu i sretan što ga imam. Mislim da sam, za razliku od drugih glumaca koji nemaju glumca u obitelji, imao lakši put. S njim sam mogao komunicirati o svemu, kad bi se događale neke situacije koje nisu bile najbajnije s njim sam to mogao prokomentirati. On je cijeli taj put već prošao. Zahvalan sam što imam oca glumca, bio je jako sretan kad sam se odlučio za ovaj put, a kad su došli neki uspjesi, uživao je tome', ispričao je Filip u nedavnom intervjuu za Story.