Bila je zvijezda domaćih sapunica, no sve se naglo promijenilo: Ostala je bez angažmana, razvela se i napustila Hrvatsku

Glumici se danas gubi svaki trag.

Pixsell/ Tomislav Miletic

Vanessa Radman prije desetak godina bila je jedna od najtraženijih domaćih glumica i pamtimo je iz brojnih domaćih sapunica, poput 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih' i 'Zora dubrovačka'.

Sada su osvanule njezine fotografije iz 2008. godine, s partyja povodom početka prikazivanja serije 'Zakon ljubavi', u kojoj je Vanessa imala glavnu ulogu Maje Lene Nardelli. Na partyju se družila s kolegom Marijom Mlinarićem, koji je također glumio u seriji, no kasnije je odustao od glume i posvetio se trenerskoj karijeri.

Pixsell/ Tomislav Miletic 

Vanessa se godinu dana kasnije natjecala i u showu 'Ples sa zvijezdama' i činilo se kao da je ništa ne može zaustaviti na njezinom zvjezdanom putu, a onda se 2013. sve promijenilo

Naime, glumica je tada tijekom snimanja serije 'Zora dubrovačka' teško ozlijedila kralježnicu, nakon čega se dugo oporavljala. Prošla je čak 50 tretmana fizikalne terapije, a zbog nesretnog je događaja ostala bez angažmana u seriji i zamijenila Ines Bojanić.

Vanessa se na kraju odlučila vratiti u Köln, u kojemu je živjela do glumačkih angažmana u Hrvatskoj, a pojavila se i u nekim njemačkim filmovima i serijama.

Story 

Otprilike u isto vrijeme dok se oporavljala od ozlijede, glumica je prolazila kroz još jedno teško životno razdoblje. Naime, Vanessa je devet godina bila u braku s njemačkim scenografom Timom Pannenom, a razveli su se 2014. godine.

Glumici se zadnjih godina gubi svaki trag, a posljednji je put viđena 2017. godine na Hrvatskoj noći u frankfurtskoj Fraport Areni, najvećem hrvatskom glazbenom događaju u iseljeništvu.

Pixsell/ Matija Habljak 

 Vanessa je inače rođena 1974. u Križevcima, a kad je bila u srednjoj školi s roditeljima i sestrom Mašom preselila u njemački grad Wuppertal.