Damir iz 'Lud, zbunjen, normalan' skriva svoj privatni život: Jedna fotografija je prije 2 godine potaknula šuškanja

U javnost su procurili šokantni detalji iz privatnog života glumca Moamera Kasumovića.

Youtube / Screenshot

U regiji je kao bomba odjeknula vijest da je glumac Moamer Kasumović osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dijela bludničenja nad maloljetnikom prije tri godine. Detalji su procurili u javnost nakon šokantne scene u Beogradskom narodnom pozorištu.

Nakon što je održana predstava 'Tiho, tiše', koje progovara o vršnjačkom nasilju, mladić iz publike je ustao i priznao da je i sam bio žrtva nasilja. Otkrio je da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja kada je imao 14 godina, a da je počinitelj upravo crnogorski glumac, koji je najpoznatiji kao Damir Fazlinović iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

YouTube 

Mladić je u potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu rekao da je cijeli slučaj dobio sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Nakon ove informacije, Raport se obratio Općinskom sudu u Sarajevu sa sljedećim pitanjima: 'Je li glumac Moamer Kasumović pravomoćno osuđen za zlostavljanje maloljetnika? Ukoliko je to istina, kolika mu je kazna izrečena?'.

Iz Suda su poručili da ne mogu dati informacije. Raport se potom obratio Tužiteljstvu Kantona Sarajevo, iz kojeg su potvrdili da je glumac Moamer Kasumović uistinu osuđen za kazneno djelo bluda, ali potom svoju kaznu od godinu dana otkupio za 36.500 maraka (oko 18 tisuća eura). Prema informacijama Raporta, pravomoćna presuda donesena je 2021. godine, a u tom periodu Kasumović je 'nestao' iz Sarajeva, odnosno rijetko se viđa u gradu u kojem je živio od 1996. godine. 

Instagram 

Moamer drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, no u siječnju 2022. je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ljubi misterioznu ženu i kojom je potaknuo nagađanja o njegovom ljubavnom životu. Fotografiju je kasnije obrisao s društvene mreže, a otada se više nije pričalo ni o njegovom ljubavnom životu.

Instagam 

Inače, glumac je odrastao s tri sestre i sa starijom Mirhom se preselio u Sarajevo kako bi se školovao. Kasnije su im se pridružile sestre Rejha i Lejla.

'Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni tko pije ni tko plaća', rekao je Kasumović svojedobno za Večernji list.

Robert Gašpert 

Tada je istaknuo i da zbog svojih sestara lakše razumije žene.

'Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svijet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš prepoznati što ona želi u tom trenutku', objasnio je.