Svi su bijesni zbog načina na koji su dobili bebu: On je nizak, ona visoka, a zbog 10 godina razlike zovu ih mama i sin

Naišli su na brojne kritike dok su postajali roditelji.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Najsretniji rođendan najboljem suprugu i tati. Sve naše snove pretvaraš u stvarnost... svaki dan... Volimo te', poručila je na društvenim mrežama Priyanka Chopra svom suprugu Nicku Jonasu, koji je prije nekoliko dana proslavio 32. rođendan.

Indijska glumica ujedno je i pobjednica Izbora za Miss svijeta 2000. godine. Od supruga je starija 10 godina i 2 mjeseca, ali čini se kako im to u vezi uopće nije bilo bitno. Ne obaziru se ni na komentare zlobnika kako izgledaju kao majka i sin, a ne muž i žena. 

Amy Sussman / Getty images / Profimedia  Priyanka Chopra, Nick Jonas

Priyankina obitelj je s 13 godina odlučila iz Indije otići u Ameriku kod tete. Njezina glumačka karijera započela je u kazalištu u Massachusettsu. Život u Americi nije joj bio idealan zbog njezinog porijekla i boje kože. Tri godine je slušala rasističke komentare i to joj je narušilo samopouzdanje, a onda se vratila u Indiju i završila vojnu školu. 

Profimedia 

Tad je pobijedila na lokalnom izboru ljepote, što joj nije ostalo u lijepom sjećanju jer je nakon pobjede stekla horde obožavatelja, zbog čega su njezini roditelji morali staviti rešetke na prozore i vrata kuće kako bi je zaštitili. Njezina je ljepota bila neupitna, zbog čega ju je majka 2000. godine prijavila na izbor Femina Miss India, gdje je osvojila drugo mjesto, a potom je iste godine proglašena najljepšom na svijetu, osvojivši titulu Miss svijeta. Postala je peta Indijka koja je osvojila tu prestižnu titulu.

Profimedia 

Priyanka je kasnije doznala da je njezin suprug Nick gledao to natjecanje, iako je tada bio dječak. Tu joj je anegdotu ispričala svekrva, Nickova majka. 

'Rekla mi je: 'Sjećam se ovoga jer je moj svekar, Kevin, volio gledati natjecanje. I on je, jasno se sjećam, gledao tvoje natjecanje. Nick je došao, sjeo pokraj njega i gledao kako pobjeđuješ', prepričala je. Priyanka i Nick su se vjenčali 2018. godine, a onda su u siječnju 2022. dobili kćer preko surogat majke. Govorilo se kako sigurno postoje zdravstveni problemi zbog kojih par ne može imati djecu, ali to se pokazalo netočnim. 

Profimedia 

'I s njim i s njom je sve u redu, ali su im rasporedi zgusnuti i nisu se mogli dogovoriti da uvijek budu tu kad ona ovulira, a godine prolaze, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno izabrali', ispričao je tada izvor blizak paru. Naišli su na brojne kritike jer nisu pronašli vremena za trudnoću, a pokazali su se kao vrlo posvećeni roditelji djevojčice koja se rodila tri mjeseca prije termina. 

'Gledam osmijeh svoje kćeri i kažem: 'U redu, u redu. Zasad mi ide'. To je najbolja stvar koju sam ikada učinila, ali je vrlo strašno', rekla je jednom prilikom Priyanka, prenosi Stil.