Prije 20 godina bila je omiljeno lice domaće scene: Nestala je i potpuno promijenila profesiju

Vrlo je cijenjena u poslu kojim se bavi.

YouTube

Iako nam se zbog stalnih repriza serije 'Zauvijek susjedi' čini kako nikad nije prestala glumiti, glumicu Luciju Hranjec u novim ulogama nismo vidjeli godinama. Jedno od najpoznatijih lica domaće scene 2000-tih potpuno se povukla iz javnosti. Osim što je igrala u spomenutoj seriji, pojavila se još i u 'Dobrim namjerama', 'Zakonu ljubavi' i u 'Trajnoj posudbi'. 

Screenshot/Nova TV 

Udala se 2004. za Darija Šestu, ali 2009. su se producent i glumica razveli. Poznato je da je nakon Darija kliknula s producentom Draženom Seifertom, s kojim je 2013. dobila prvo dijete, sina kojem su dali ime Fabijan. Dvije godine kasnije obitelj je dobila još jednog člana, sinčića Pabla, piše Showbuzz.

Ima privatan profil na Instagramu, na kojem je prati nešto više od 400 ljudi, što samo pokazuje kako želi držati svoju intimu za sebe. Uz svoje prezime Hranjec dodala i Seifert pa se vjeruje kako su se ona i Dražen vjenčali. Na Facebooku je javno dopustila jednu fotografiju na kojoj se vide 'njezini dečki'.

Facebook 

Inače, Lucija je studirala povijest i kroatologiju. Uz studij se usputno bavila manekenstvom i tako dobila priliku pokazati što zna kao Anđa u humoristič­noj seriji ‘Zavijek susjedi’. Toliko se zaljubila u glumačku profesiju da je čak pomišljala upisati Akademiju dramske umjetnosti.

Story 

Danas radi kao profesorica povijesti u VII. gimnaziji u Zagrebu. Na web stranici na kojoj se može ocijeniti iskustvo s javnim službenicima Lucija ima ocjenu 5, ali i pohvalu.

'Izvrsna profesorica. Da je bar više takvih', piše.