Jelena Perčin o odnosu s bivšim muževima: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momčilo...'

Trenutno je gledamo u novoj RTL-ovoj seriji 'Sjene prošlosti'.

RTL

Glumicu Jelenu Perčin gledamo u novoj RTL-ovoj seriji 'Sjene prošlosti'. Onamo glumi glavnu negativku, Martu, što joj je poseban izazov.

'Marta je dobro napisana uloga i jako mi je inspirativno istraživati je i kreirati. Kompleksna je, brza, inteligentna, ponekad nemilosrdna, beskrajno uporna, stopostotno koncentrirana na svoje ciljeve, ali ono što me najviše intrigira je pronaći njene motive. Mogla bi nas Marta sve iznenaditi (smijeh)', rekla je nedavno za Story.

RTL 

Jelena se sada osvrnula na svoj odnos s bivšim supruzima, Kristijanom Babićem s kojim je bila u braku od 2008. do 2011. godine i Momčilom Otaševićem, s kojim je u braku bila pet godina.

'Ja ni iz jednog svog odnosa nisam izašla, a da ga nisam iscrpila do kraja. Iz jednog i drugog braka sam izašla kada sam bila sto posto sigurna da nema natrag. To su bile moje bitke i povrede koje sam trebala rješavati sama sa sobom. To su očevi moje djece i to je jedino što je važno. Uvijek sam samo željela da se moja djeca osjećaju voljeno i da imaju svog oca. Sa svojim prvim suprugom imam fenomenalan odnos, mi smo prijatelji. Meni je za Lotu bilo važno da svog tatu može dobiti i vidjeti kad god želi.

PR 

Naravno, sve se to mijenja kod djece, postoje faze identifikacije, kada imaju veću potrebu za mamom ili tatom. To treba prepoznati i ispoštovati. Takva situacija je i s Momom, radimo takve poslove kakve radimo, na papiru imamo da djecu viđa svaki drugi vikend, no to ne može uvijek biti baš tako. Ja sam žena od dogovora, svoju djecu može viđati kad god može i želi. To je za moju djecu dobro, a odnos koji je između nas i koji smo imali je samo naša stvar', rekla je za Večernji list i progovorila o tome jesu li joj djeca postavljala određena pitanja nakon razvoda.

'Jesu, a ono što je u našem slučaju olakotna okolnost jest što je Momo općenito puno radio pa ga nije bilo kod kuće. Maša je to puno više primijetila od Jakše, on je tada bi još jako mali. U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni. Naravno, takva priča se treba prilagoditi njihovu uzrastu. I naravno, ta priča će se mijenjati kako oni budu sazrijevali, ali još su mali. Maša ima šest, a Jakša je dvije godine mlađi', ispričala je.