Lana Jurčević progovorila o partneru Filipu Kratofilu: 'Nijedan odnos nije idiličan i nije ravna crta'

Lana i Filip zajedno su sedam godina.

Instagram

Lana Jurčević objavila je video u kojem je pohvalila svog dugogodišnjeg partnera, Filipa Kratofila. 'I nakon sedam godina me i dalje časti komplimentima', poručila je.

'Čovjek koji me voli i kad sam raščupana, mrzovoljna, nikakva, u istim, podrapanim dronjcima danima… Nijedan odnos nije idiličan i nije ravna crta, ali ono što je oduvijek do sada bilo ‘ravna crta’ i nepromjenjivo, to je da me voli kako svatko zaslužuje biti voljen, i kad ide i kad ne ide. Volim vas i volim te. Hvala ti Mićo', napisala je Lana.

Iako ga ne spominje često, pjevačica je 2020. u intervjuu za Story progovorila o njemu. Tad smo je pitali buni li se on što je mora dijeliti s ostatkom javnosti.

On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je.

Instagram 

Mnogi ne znaju da joj je Filip i poslovni partner. Naime, on vodi financije u njezinom poslovnom carstvu. Krajem prošle godine su dobili i kćerkicu Maylu Lily.