Jedan sin Jamesa Bonda je beskućnik, a drugi uživa u luksuzu: Zabrinuo se čim je vidio snimku

Rekao je kako je morao dignuti ruke od sina.

The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pierce Brosnan (71) prenio je na sina Parisa strast prema automobilima. Glumac ima impresivnu kolekciju, a čini se kako je i njegov sin zaljubljenik u aute. Paris posjeduje srebrni BMW E30 iz 1991., a na društvenim mrežama često dijeli snimke iz spomenutog auta. Otkrio je kako je automobil bio kod automehaničara i objavio snimku driftanja, zbog koje mu se javio otac Pierce.

'Lakše malo', napisao je slavni glumac, iako Paris nije bio za volanom dok se driftalo, čak ni u vozilu, Brosnan je ipak odlučio izraziti zabrinutost.

Glumac je svojedobno otkrio kako mu je bilo zastrašujuće učiti sinove voziti pa su taj zadatak preuzeli instruktori. 

'Paris se sam vozi u školu, a ja sjedim pored njega. To je to od naše zajedničke vožnje', dodao je. Sa suprugom Kelly Shaye Smith glumac ima dvojicu sinova  - Parisa i Dylana, a iz prvog braka, s pokojnom Cassandrom Harris ima sina Seana te je posvojio njezinu biološku djecu Christophera i Charlotte, koja je preminula od raka jajnika, baš kao i njezina majka. Pierce sa sinom Christopherom nije u dobrim odnosima jer je ovisnik i često je imao problema sa zakonom. Beskućnik je, a povremeno ga se može vidjeti na ulicama Londona. Pierce mu je u više navrata pokušao pomoći, ali Christopher bi uvijek iznevjerio njegovo povjerenje. 

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Christopher je još uvijek vrlo izgubljen. Znam gdje se nalazi, ima težak život. Mogu samo vjerovati da će se oporaviti. Svima u obitelji je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako se izvući iz svega ovoga, ali ne želi', rekao je u intervjuu za magazin Playboy 2005. godine. 

RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan je jednom izjavio kako se nikada ne može potpuno odreći svog djeteta, ali se morao distancirati od Christophera. Iako ne pričaju, glumac ga je prije dvije godine spomenuo u objavi povodom Dana očeva. 

'Moja ljubav zauvijek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dylan, Sean i Christopher.Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi', napisao je.