PRVO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE: Dikan (80) i cura snimljeni u izlasku, mlađahna ljepotica privukla pažnju outfitom

Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić pojavili su se na premijeri predstave 'Moji tužni monstrumi'.

Goran Stanzl/PIXSELL

U kazalištu Gavella sinoć je održana premijera predstave ‘Moji tužni monstrumi’. Na premijeru su stigle brojne poznate ‘face’, poput poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana (80) i njegove mlađahne djevojkeNevene Jeličić

Marko Lukunić/PIXSELL 

Ona je privukla pažnju svojim outfitom - zablistala je u plavoj haljini preko koje je nabacila krzneni prsluk. Par je spremno pozirao fotografima i bili su odlično raspoloženi. Inače, ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Facebook 

Koliko dugo su golupčići zajedno i kako su se upoznali, zasad nije poznato. No zna se da je ona poznata beogradska odvjetnica koju su 2021. povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

Instagram 

Njih dvoje su također objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali nisu objasnili prirodu svog odnosa. A čini se kako je Nevena u odličnom odnosu s Dikanovom kćeri Lanom Radeljak, koju je dobio s pokojnom glumicom Enom Begović.

Robert Anić/PIXSELL 

Naime, Udruga Marra Altrui nedavno je okupila u zagrebačkom hotelu veliki broj uzvanika na svom posebnom događanju pod nazivom ‘Zajedno brišemo ožiljke’, a na eventu su bile Nevena Jeličić te Lana i Ivana Radeljak, supruga Dikanovog sina Lea Radeljaka.

Matej Dokić 

Tri dame modno su se uskladile pa su zablistale u crnim outfitima i bile su vidno raspoložene.