Javila se još jedna žrtva Damira iz 'Lud, zbunjen, normalan': 'Stavio je svoju ruku na moj spolni organ'

Ubrzo se saznalo da žrtvi ima više.

YouTube

Medijima u regiji ovih je dana odjeknula vijest kako je glumac Moamer Kasumović (42), najpoznatiji po ulozi Damira Fazlinovića iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', osuđen zbog kaznenog djela bludne radnje nad maloljetnikom. Informacija je to koju je podijelila navodna žrtva u Beogradskom narodnom pozorištu 16. rujna nakon predstave 'Tiho, tiše', koja govori o vršnjačkom nasilju.

Nakon toga se javila još jedna žrtva i za Raport. ba opisala i svoje neugodno iskustvo. Sve se odvilo 2019. godine u jednom sarajevskom lokalu, a među okupljenima je bio i Kasumović.

Youtube / Screenshot 

'Ja sam odrastao na seriji Lud, zbunjen, normalan i njega sam odmah prepoznao i bilo mi je drago da ga vidim uživo. Sjedili smo i on mi se obratio. Pričao mi je o tome kako se snimaju serije, o kamerama kako se postavljaju za određene scene, a ja sam htio upisati Akademiju scenskih umjetnosti pa mi je sve to bilo zanimljivo', ispričao je.

U jednom trenutku tiho mu je šapnuo na uho: 'Koliko puta dnevno masturbiraš?', a kasnije je predložio da se izdvoje iz društva.

'U jednom momentu govorio mi je 'lijep si', davao komplimente, pitao jesam li gej. Bio sam zbunjen, skroz sam zablokirao, nisam reagirao u tom momentu', rekao je.

Instagram 

Ubrzo je zatim došao i otac s prijateljem da idu kući. U auto je sjeo i Kasumović, koji je tada živio u naselju pokraj. U jednom trenutku Kasumović je, tvrdi, uzeo njegovu ruku i stavio ju je na svoj penis, dok je svoju ruku stavio na dječakov spolni organ. Pritom mu je prstom preko usana stavio do znanja da šuti.

Nakon toga je dječak otišao psihoterapeutkinji, koja mu je savjetovala da sve ispriča svojim roditeljima. Roditelji su sve prijavili i počelo je suđenje.

'Tijekom suđenja u jednoj prostoriji sam ja davao izjavu, a on je bio u drugoj. Jednom je on navodno pogriješio salu i ušao u prostoriju gdje sam ja bio', ispričao je za Raport.

Kasumović je osuđen na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela bluda nad maloljetnom osobom. Kaznu je otkupio za 18.250 eura. Ubrzo se saznalo da žrtvi ima više.