Prije mjesec dana jedna, a sada potpuno druga žena: U 30 dana izbrisala je 30 godina sa svog lica

Iznenadila izgledom.

Profimedia

Voljeli je ili ne, o Madonni se uvijek govori, a pjevačica je već desetljećima zahvaljujući svom statusu mega zvijezde na listi najpraćenijih poznatih ličnosti.

Madonna je nedavno boravila u Italiji na odmoru s nogometašem Akeemom Morrisom, svojim 38 godina mlađim dečkom. Par je obilazio popločane ulice Terracine, a pjevačica je izgledala slabašno i iscrpljeno.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U prvom planu bilo je njeno lice, o kojem se u posljednje vrijeme puno govori, s obzirom na to da je evidentno kako se podvrgnula estetskim zahvatima, što je potvrdio i poznati plastični kirurg Gary Linkov, koji procjenjuje kako je pjevačica od 1982. godine do danas bila na tri faceliftinga, tri puta podizala obrve, dva puta kapke, puno puta ubrizgala filere, a ne isključuje ni mogućnost da je ugradila implante na vilici i da je uklanjala višak masti.

Ipak, tek mjesec dana kasnije, sasvim nova priča. Pjevačica je 'uhvaćena' na Dolce & Gabbana modnoj reviji za proljeće/ljeto 2025. u sklopu Milano Fashion Weeka. Kraljica popa došla je u uskoj haljini od šifona i čipke te crnom korzetu.

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim modnom kombinacijom, Madonna je sve iznenadila i besprijekornim izgledom svog lica. Iako ima 66 godina, izgledala je vrlo mladoliko, a svi su iznenađeni jer je prije samo mjesec dana izgledala potpuno drugačije.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji: