'Danas je druga žena, više ne drži do sebe': Susjedi razotkrili Aleksandru Grdić, iznenadit će vas u kakvoj kući živi

Bivša manekenka povukla se iz javnosti i danas živi mirnim obiteljskim životom u Virovitici, u kući koju je naslijedila od bake i djeda.

Pixsell/ Boris Scitar

Aleksandra Grdić (44) svojedobno je bila jedna od naših najpoznatijih manekenki, a 2003. godine okrunjena je i kao Miss Hrvatske.

U danima najveće slave pozirala je za Playboy, sudjelovala u raznim realityjima, na Novoj TV je imala i svoj show koji se zvao 'Apsolutno Aleks', a punile je medijske stupce i svojim burnim privatnim životom.

Pixsell/ Miranda Cikotic 

No nakon što je u kratkom roku ostala bez oca i članova bliže obitelji, napravila je potpuni životni zaokret. Danas živi povučenim i mirnim životom u Virovitici sa suprugom Makom Šijakovićem i njihovo troje djece, u kući koju je Aleksandra naslijedila od bake i djeda.

Njezini susjedi i sumještani sada su progovorili o Aleksandri za Net.hr, koji su objavili i fotografije njezine kuće. Najbliži susjedi bivše manekenke koji nisu imali hrabrosti stati pred kamere jednoglasno tvrde – Aleksandra je danas druga žena.

'Lijepa je Aleksandra, drži do sebe kao i do prije' kazala je jedna gospođa iz Virovitice. 'Viđam Aleksandru, nekad s djecom, a nekad sa suprugom. No mislim da više ne drži do sebe kako je prije držala. Ne mogu reći da nije zgodna, ali nije to to, kao što je nekada bilo... Prije je bila stvarno predivna, a danas ne znam ni čime se ona bavi', kazala je druga Aleksandrina sumještanka.

Aleksandra već godinama izbjegava medije i javni život, no krajem prošle godine smo je imali priliku vidjeti nakon dugo vremena. Naime, njezina školska prijateljica tada ju je srela u jednom dućanu pa su se skupa fotografirale i fotografiju je objavila na Facebooku.

Facebook