Saša Kopljar ekskluzivno za novi broj magazina Story: Imam čak dva velika razloga za slavlje!

Iako ne voli velika slavlja, voditelj 'Dnevnika Nove TV' za njih ima nekoliko razloga - proslava 62. rođendana i srebrnog pira sa suprugom Renatom. duhovito i šarmantno opisuje 25 godina braka, otkriva što je savjetovao kćeri Ariani te razmišlja li već o mirovini.

Dalibor Talajić

Što se događa u državi i svijetu, mnogi znaju zahvaljujući Saši Kopljaru, jednom od najdugovječnijih i omiljenih voditelja u informativnom programu. Zaštitno lice 'Dnevnika Nove TV' priznaje da mu je nakon cijelog radnog dana često dosta vijesti i politike, a u gorljivom praćenju aktualnih tema popustila čak i njegova voljena supruga Renata.

Story 

Par krajem listopada slavi srebrni pir, a Osječanin sa zagrebačkom adresom otkriva nam kako održati planem strasti te kojim se destinacijama uvijek vraćaju. Neće to biti jedina jesenska proslava ovog ljubitelja putovanja jer 25. rujna slavi 62. rođendan. Hoće li proslava biti velika i raskošna, otkriva u intervjuu za novi broj magazina Story.

marina hunjadi 

Jedan od prepoznatljivih frajera na domaćoj kulinarskoj sceni svakako je Goran Kočiš. Može se pohvaliti impresivnom karijerom koja ga je dovela do televizije i iznimno popularnog showa ‘MasterChef’ na Novoj TV, koji već nekoliko sezona stvara nove zvijezde. Od ranih dana, kada je u Austriji stjecao prve ozbiljne kuharske vještine, do danas, kada svoje znanje prenosi mladim kuharima, ovaj 41-godišnji majstor kuhinje neprestano pomiče granice kulinarstva i istražuje nove mogućnosti u gastronomiji. Njegova priča obilježena je i obiteljskom podrškom supruge Dijane, kćeri Elle i sina Mate koji su nam pozirali proteklog sunčanog vikenda u Osijeku. U razgovoru nam je otkrio ključne trenutke u svojoj karijeri, kako usklađuje obiteljski život s dinamičnim poslovnim ritmom te što možemo očekivati od njega u budućnosti.

U novom broju pročitajte i:

  • VANJA HALILOVIĆ: Rođendan u Parizu
  • BUGA MARIJA ŠIMIĆ MILOŠEV: Ljubav na Maldivima
  • DAMIANO DAVID: Vrijeme je za solo karijeru
    GEORGE CLOONEY: Obiteljska sreća bivšeg zavodnika
  • IVA ŠARIĆ: Beauty Talk

Story 

Novi Story donosi specijal Story Home + darovni broj Sense, koja nas uči kako se povezati s blagodatima prirode i bogatstvima koje nosimo u sebi.

Story, Story Home i darovni broj Sense potražite na kioscima od srijede, 25. rujna 2024.