Affleck je ljubio najveće ljepotice, no jednu nije mogao preboljeti: Ova plavuša napucala ga je pred samo vjenčanje

Ljubavni život Bena Afflecka oduvijek je intrigirao javnost.

Alex Berliner/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck ovog su ljeta predali papire za razvod nakon što se mjesecima komentiralo da im je brak na klimavim nogama. Vjenčali su se 2022. u Las Vegasu, a idila je trajala dvije godine. Čim se u srpnju doznalo da prodaju vilu koju su kupili nakon vjenčanja i u kojoj su živjeli, glasine o raskidu samo su se pojačale. Točan razlog kraha braka nije poznat jer se bivši supružnici oko toga nisu oglasili.

Prije obnove romanse s Jennifer, glumac je prekinuo jednogodišnju vezu sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas. Iako se sve činilo idealno i savršeno jer je par bio nerazdvojan, u jednom je trenutku neraskidiva veza samo pukla.

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, najveći je broj godina glumac proveo uz smeđokosu ljepoticu, Jennifer Garner. Upoznali su se na snimanju filma 'Pearl Harbor', a zaljubili na setu 'Daredevila' 2002. godine iako je on tada bio u vezi s Jennifer Lopez, a ona u braku sa Scottom Foleyem.

Ipak, ništa se nije dogodilo do 2003. godine. U ožujku je te godine Garner objavila da se razvodi, a onda su u siječnju 2004. godine Jen i Ben prekinuli zaruke, iako je glumac kasnije priznao da su se ranije zaljubili. Nekoliko mjeseci nakon, Garner i Affleck u javnosti su se pojavili kao par, sljedeće su se godine vjenčali, zajedno dobili dvije kćerkice i sina, a onda se u listopadu 2018. razveli iako još od 2015. godine nisu bili zajedno. Ipak, do danas su ostali u dobrim odnosima.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A još se jedna bivša popularnog glumca itekako pamti. Riječ je o njegovoj kolegici Gwyneth Paltrow koju je upoznao na setu filma 'Shakespeare in Love', taman kada je ona prekinula zaruke s holivudskim miljenikom Bradom Pittom.

Ben i Gwyn zajedno su bili od 1997. do 2000. godine. Iako je vjenčanje već bilo zakazano, glumica ga je u zadnji tren odlučila otkazati i tako slomiti srca obožavatelja diljem svijeta. Nekoliko tjedana prije planiranog vjenčanja par je objavio da odgađa brak ne otkrivajući razlog, ali uz napomenu da ih i dalje veže jaka ljubavna veza.